Betalingsmuligheder hos Boutique Erotic

BetalingsmulighederHos Boutique Erotic byder vi på en lang række betalingsmuligheder. Så kan du betale på den måde der er nemmest for dig.

Du kan vælge mellem de følgende listede betalingsmuligheder i vores webshop. Vi giver herunder en nærmere beskrivelse af hver af vores betalingsmuligheder.

Dankort / Visa-dankort

Du kan betale med dit dankort eller Visa-dankort. Det er typisk det kort du får af banken til din bankkonto.

Mobilepay

Mobilepay er en nemmere måde at bruge dit dankort eller kreditkort til at betale med. Her kan betale med dit telefonnummer når du har oprettet en mobilepay og indtastet et kort.

Viabill

Viabill byder på afdragsbetaling. Der er endda mulighed for rentefri afdrag, så længe du holder dig under en beløbsgrænse. Har du ikke allerede en viabill konto vil du oprette en i betalings-forløbet.

Visa / Visa Electron

Betaler du med Visa eller Visa electron vil du afregne med Visa efterfølgende. Er det Visa Electron skal beløbet du handler for stå på din Visa Electron konto.

Mastercard eller Maestro

Mastercard er et kreditkort hvor der afregnes med Mastercard efter købet. Maestro er et Debetkort hvor du skal have beløbet du køber for som indestående på din Maestro konto.

Apple Pay

Apple Pay er en ny måde at betale med sit kreditkort på. Det fungerer dybest set som Mobile Pay, er dog koblet på din “finger-scan” / Sikkerhedkode. Det virker kun på enheder fra Apple eller i Safari browseren.