Fordele hos Boutique Erotic

Boutique Erotic byder på en lang række fordele!

For at give dig den bedst mulige oplevelse når du skal handle sexlegetøj eller lingeri, får du en lang række fordele når du handler hos os. Vores shop giver dig en nem navigering og hurtig adgang til netop de produkter du søger. Vi sender diskret fra dag til dag og har et kæmpe udvalg på lager. 

Herunder finder du en liste over de punkter af fordele du specielt bør lægge mærke til. En af de fordele der giver dig en økonomisk fordel er vores "Bonus Point" system. Her samler du points hver gang du handler, der så ved næste ordre kan omsættes til rabat. 

Hurtig levering

Hurtig levering

Hos Boutique Erotic sender vi vores ordre dag til dag. Det betyder at du modtager din ordre dagen efter du har bestilt. Din ordre skal udføres inden kl 15 og der tages forbehold for varer i restordre. 

Diskret forsendelse

Diskret forsendelse

Vi sender vores pakker diskret pakket i kasser der ikke fortæller noget om indholdet. Ligeledes henviser afsenderen heller ikke til erotisk indhold. Således er du sikret at ingen kan følge med i hvilke varer du har bestilt.

kundeservice

Nem og problemfri kundeservice

Vores kundeservice står dig altid til rådighed via telefon og email. Vores kundeservice svarer lynhurtigt, uanset om du har spørgsmål til vores varer eller til en ordre du allerede har modtaget. Det samme gælder naturligvis returnering og reklamation.

fri fragt

Fri fragt ved køb over 495,- Dkk

Som ekstra bonus til dig der handler for mere end 495,- Dkk, får du levering kvit og frit. Når du har for mere end 495,- Dkk i din varekurv vil du ikke blive opkrævet forsendelse. Dette gælder kun for leveringer til Danmark.

Sikker betaling

Sikker betaling

Hos Boutique Erotic handler og betaler du med nyeste og sikreste teknologi. Vores webshop er krypteret og sikre at dine informationer ikke bliver hacket. Ligeledes gælder vores sikring for din betaling med betalingskort eller mobilepay.