Viabill – Køb nu & betal når du vil

Med Viabill får du muligheden for at købe nu og betale når du har lyst, det er legende let og giver dig et pusterum i økonomien.

Viabill - køb nu, betal når du vil

Hos Boutique Erotic har du muligheden for at dele betaling på dit køb op i små bidder. Vi tilbyder at du betaler med Viabill der giver dig muligheden for at afdrage månedlig. Hvis ikke du allerede har en Viabill konto, så er det ganske nemt at få oprettet en. Du bliver godkendt med det samme og starte med at bruge din konto.

Når du betaler med Viabill, vil du som med alle andre betlingsmetoder blive informeret når din ordre sendes. Betalingen vil herefter blive delt op og opkrævet i små bider. Vil du læse mere om Viabill kan du gøre det på deres webside.

Så let bliver du godkendt!

viabill godkendHos Viabill kan du oprette din konto online og blive godkendt på få minutter. Du tilmelder dig på deres webside eller via dit første køb. Når du har betalt med Viabill kan du efterfølgende dele dine afbetaling op i små bider, hvor du hver måned betaler et lille beløb. Du kan vælge at betaler tilbage i op til 24 måneder. Køber du dermed f.eks. for 240,- Dkk vil du blive opkrævet 10,- Dkk pr. måned.

Du får et pusterum i din økonomi, hvor du får adgang til en billig og smart måde at afbetale på.

Hvordan virker det?

Når du handler i vores onlineshop, gør du som du plejer. Du tilføjer produkterne til varekurven og afslutter din bestilling. I oversigt med betalingsmuligheder vælger du nu Viabill. Du modtager en bekræftelse som du plejer og hele proceduren er stort set den samme. Den eneste forskel er at du ikke får trukket hele beløbet på dit kreditkort her og nu.

Du vil herefter modtage en mail med nærmere information om hvordan du laver din afbetaling.

viabill nem betaling

For at kunne betale med kunne udføre din betaling med Viabill skal du være fyldt 18 år og have et dansk personnummer og folkeregisteradresse inden for Danmark. Når du gennemfører din betaling med Viabill, giver du automatisk Viabill lov til at foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig også godkende vores handelsbetingelser når du afslutter din ordre.