Handelsbetingelser

Vores handelsbetingelser på alle ordre foretaget på websiden.

Herunder finder du de gældende handelsbetingelser, der gælder når du foretager et køb i vores webshop. Disse handelsbetingelser vil du også modtage via email når du foretager et køb. Dermed har du altid en kopi af de gældende handelsbetingelser der var gældende da købet blev foretaget.

Priser

Alle priser er i Dkk og incl. 25% dansk moms.

Vi tager følgende betalingstyper :
Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, MobilePay, Viabill &  Apple Pay

Du kan også betale med bankoverførsel (obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen) Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra BoutiqueErotic.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det,
du har godkendt ved købet.

Når du handler med BoutiqueErotic.dk indgås aftaler på dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse,
skal du sende en mail til os via vores formular under Kontakt.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort og mobilepay, reserveres beløbet med det samme. Dette gælder for Visa, Mastercard og Mobilepay.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  • Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller.
  • Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på BoutiqueErotic.dk skal du igennem 4 trin.

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
2. Indtast dine personlige oplysninger.
3. Vælg forsendelses/betalingsmåde.
4. Afslut din ordre.

Levering

Normal leveringstid for de udbudte produkter er 1 arbejdsdag fra bestillingsdagen, hvis intet andet angives ved varen ( forudsætter bestillingen er lavet inden kl. 15.00 ).

Boutique Erotic sørger for transport med PostNord i overensstemmelse med de angivne oplysninger.
Kunden skal godtgøre Boutique Erotic for de dertil knyttede omkostninger.

Diskretion
Selvfølgelig kommer din bestilling i en diskret pakke.
Som afsender står der S2000, Flensborgvej 6B, 6340 Kruså, eller blot afsender adresse.

Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på BoutiqueErotic.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:
a) Har modtaget din vare
b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (Telefon 74 67 50 61 eller via vores kontakt-formular på kontaktsiden) I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte retur skema og sende med retur. Returskema finder du medsendt din ordrebekræftelse og længere nede i teksten.

Hvis du har opnået en mængderabat eller gratis forsendelse, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten eller gratis forsendelse, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten eller forsendelsen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering skal ske inden for 14 dage

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Pakken skal leveres på vores adresse, vi afhenter ikke pakker på posthuset.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
1. levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
2. levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

1. Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret, hvilket også er angivet i vores handelsbetingelser herover.
2. Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Delvis Fortydelse / Returnering

Ved Delvis returnering, hvor du kun returnerer nogle af produkterne i din ordre vil forsendelsen ikke blive returneret. Har du fået gratis forsendelse ved køb over 495,- Dkk, og returneringen har til følge at det samlede beløb falder til under 495,- Dkk, vil din ordre blive belagt efterfølgende blive belagt med forsendelse. Du modtager så dette beløb mindre retur.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Boutique Erotic
Flensborgvej 6B
DK-6340 Kruså
Denmark / Europe

Benyt vores retur/reklamations skema – TRYK HER FOR AT HENTE RETUR SKEMA

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores retur skema.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på BoutiqueErotic.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Ved returnering til service bedes varen pakkes forsvarligt ind og sendes pr. fragt med kopi af købsfaktura og en fyldig fejlbeskrivelse / retur skema. Viser det sig at en vare der er returneret intet fejler, eller at fejlen ikke er dækket af reklamationsretten, vil Boutique Erotic opkræve et gebyr til dækning af fragten tilbage. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Boutique Erotic
Flensborgvej 6B
DK-6340 Kruså
Denmark / Europe

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt og vedlægge en kopi af din købsfaktura.
Brug gerne vores retur skema herunder. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse.

TRYK HER FOR AT HENTE RETUR SKEMA

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Vi sender en mail når en kunde fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen.
I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Handelsbetingelser vedr. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på BoutiqueErotic.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi registrerer og videregiver personoplysninger som er nødvendige, for at kunne levere varen til dig. Vi videregiver oplysning til Postnord for at kunne levere pakken på din/jeres adresse. Elektronisk betaling foregår gennem Pensopay.dk / Quickpay.dk hvor din betalings gennemføres med dit ordrenummer. Personoplysningerne registreres hos Boutique Erotic v/ Asger Renee Tylak og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Direktøren og de ansatte for Boutique Erotic v/ Asger Renee Tylak har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på boutiqueerotic.dk er Boutique Erotic v/ Asger Renee Tylak. Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Som registreret hos Boutique Erotic v/ Asger Renee Tylak har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Boutique Erotic v/ Asger Renee Tylak via e-mail formular.

Cookies

Når du besøger boutiqueerotic.dk er det nødvendigt at du accepterer brug af cookies. Oplysningerne om dit besøg på vores webside gemmes på din computer i en fil der kaldes en Cookie.

Denne fil er en lille tekstfil, der gemmes enten på din computer, tablet eller mobil, hvorfra siden kan hente oplysninger om dit besøg. Vi bruger cookies til at forenkle & forbedre din oplevelse på vores side. Vi bruger ikke cookies til at gemme personlige data, vi videregiver heller ikke dine data til tredjepart.

Der findes 2 slags cookies, der kaldes permanente og midlertidige, de midlertidige kaldes også session cookies. Permanente cookies gemmes i en fil på din computer, tablet eller mobil i op til 12 måneder. Session cookies gemmes kun midlertidig, når du lukke din browser ned, vil de forsvinder fra din computer. På vores webside bruger vi både permanente og session cookies. Permanente bruges til din varekurv og login i vores tracking. Session cookies bruges til filtrering og sortering ved søgninger.

cookies kan uden problemer slettes fra din computer, tablet eller mobil via din browser. Du kan i den browser du bruger finde hjælp til hvordan dette gøres. Typisk er der en sektion under “hjælp”. Du kan i din browser også helt deaktivere cookies eller blive informeret hver gang cookies bliver gemt på din enhed. Bemærk at vores side ikke vil fungere korrekt hvis du vælger at deaktivere cookies.

Tredjepartscookies

På vores side gør vi brug af tredjepartscookies. Disse bruges til at indsamle statistik ved hjælp af analyseværktøjer som Google Analytics. Disse cookies er en blanding af permanente og session cookies. De permanente cookies der gemmes vil forblive på din enhed i en periode på op til 24 måneder.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på BoutiqueErotic.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere BoutiqueErotic.dk.

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på BoutiqueErotic.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Marc Lykke på info@boutiqueerotic.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr.

Spørgsmål og generelle oplysninger

Har du spørgsmål vedr. varer, handelsbetingelser, bestillingen eller vil du have lidt personlig rådgivning,
er du altid velkommen til at kontakte os. Det letteste er at du skriver til os via vores
kontakt form under “KONTAKT“. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller kigge forbi!

Generelle Oplysninger:

BoutiqueErotic.dk ejes og drives af virksomheden:

ASGER RENEE TYLAK
Flensborgvej 6B
DK-6340 Kruså
Denmark / Europe

CVR Nr.: 13 49 68 70
Etableret: 1989
Tlf.: +45 74 67 50 61
Email: info@boutiqueerotic.dk