Sexlegetøj – hvad gør de forskellige dele

Sexlegetøj findes mange afskygninger, men hvad gør de forskellige ting ?

Når det kommer til sexlegetøj, så findes der et utal af forskellige ting, nogle til hende og nogle til ham. Men hvad gør de forskellige ting ?

Ved nogle af de apparater du kan købe kan du måske stå og tænke lidt “hvad i alverden gør den her”. Derfor har vi lavet en lille guide der her beskriver hvad de mest populære ting gør og hvad man skal være opmærksom på når du køber.

Dildoen, det klassiske stykke sexlegetøj

Dildoen er det klassiske stykke sexlegetøjDildoen er alt andet end en ny opfindelse, der er lavet arkæologiske fund på omkring 6.000 år gamle som byder på noget der ligner en dildo. Den har også på et tidspunkt været et instrument til at modvirke hysteri. Så den har været på noget af en rejse for at nå til det den er i dag.

I dag er dildoen udelukkende noget man køber for at give orgasmer. Den er til stimulering og har fået både realistisk design såvel som futuristisk. Der forskes i at den giver så effektiv en stimulering som muligt, det den dog stadig gør er at efterligne mandens penis. Her specielt for stimulere f.eks. g-punktet.

De nok bedste modeller du kan få i dag er dem der har en let buet spids. Disse finder nemmere g-punkt, der ved den rette stimuli giver en kraftigere orgasme. Materialet bør efter vores anbefaling være silikone. Det er det materiale der minder mest om hud og giver de bedste egenskaber.

Se vores udvalg af dildoer – TRYK HER.

Vibratoren – sexlegetøj med vibrationer eller stød

Vibratoren var det næste stykke sexlegetøj efter dildoenVibratoren er dybest set en videreudvikling af dildoen. Den kom omkring 1880 første gang. Altså en del år efter opfindelsen af dildoen. Det den gjorde var at gøre dildoen til et stykke sexlegetøj. Indtil da havde den også haft funktionen til at skulle kurere hysteri og nok levet lidt i skyggerne som sexlegetøj.

Ved at placere en motor med ubalanceret kugle inde i apparatet fik man nu en vibrerende fornemmelse, der kunne forstærker orgasmer ved penetration og stimulering af klitoris. De første modeller var alt andet end charmerende og nok ikke noget folk ville syntes om mere i dag.

De modeller du kan købe i dag er blevet til high tech apparater. Der er forsket i hvordan de anatomisk og ergonomisk giver den bedst stimuli. Samtidig er styringer og vibrations-programmer blevet utrolig avancerede. Der er endda modeller du via App’s kan styre gennem internettet. Det giver helt nye muligheder for cybersex.

Udformningen har for den klassiske vibrator ikke ændret sig meget gennem årene. Der er dog kommet adskillige nye typer apparater med indbygget vibrator. Den klassiske med design som en penis er stadig nummer 1. Der er dog forskellige nye modeller som par-vibratoren eller den velkendte magic wand stav vibrator du nok også kender som massagestav.

Se hele vores udvalg af vibratorer – KLIK HER.

Penisringen er sexlegetøj der gavner både dig og din partner!

penisringen er sexlegetøj der giver en bedre erektionEn penisring er et stykke sexlegetøj, der også har været på markedet utrolig længe. Man har rent faktisk fundet statuer der er mere end 2000 år gamle, som havde sådan en mejslet med ind i stenen omkring penis. Det viser blot at man allerede dengang kendte til virkningen af en erektionsring.

Den er blevet brugt til at modvirke erektionsforstyrrelser i mange år. Så den har ikke altid udelukkende fungeret som et stykke sexlegetøj. Den har været brugt af mænd der havde svært ved overhovedet at få en erektion. Hvilket den stadig bruges til i dag, såvel som at give mænd uden problemer en endnu kraftigere erektion.

En forstærket erektion sørger for at du får en mere følsom penis. Det gør den ved at bremse blodgennemstrømningen i penis så den vokser sig større. Den øgede størrelse og mængde blod gør den ydermere ekstra følsom. Det betyder at du vil kunne nyde sex og stimulering mere intens. Din partner nyder også godt af det, da en forstærket og større erektion betyder at du stimulere mere massivt.

Penisringen i dag er typisk lavet af gummi eller silikone. Det er elastisk materiale der gør den nem at sætte på, hvorefter den så strammer. Det giver på behagelig vis den ønskede effekt. Der findes også udgaver i metal eller hård plast, disse giver sig ikke og vil nok stramme mere. En stor del af BDSM fans bruger f.eks. metaludgaven.

Der er også kommet udgaver som giver konkurrence til den kendte par vibrator. Her sidder der vibrator og klitoris stimulator monteret på ringen.

Se vores udvalg af penisringe ved at trykke her.

Penispumpen eller vakuumpumpen er ikke kun sexlegetøj

Penispumpen er ikke kun et stykke sexlegetøjPenispumpen også kaldt for vakuumpumpe er ikke kun et stykke sexlegetøj. Den kan også bruges af mænd der har problemer med at få erektion. Lidt ligesom penisringen, så hjælper den med at skabe en større blodgennemstrømning gennem penis, den gør det dog ved udvidelse frem for bremsning.

Det den dybest set gør er at skabe et vakuum rundt om penis, så denne ved det faldende tryk udvider sig fysisk. Der er nu mere plads i blodårerne, hvilket betyder at der strømmer mere blod igennem. Dette giver en utrolig pirrende og stimulerende virkning, da penis dermed bliver langt mere sensitiv. Det er også med til at sørge for mere intensive orgasmer.

Din partner vil samtidig nyde godt af det. For selvom du slipper trykket af pumpen, forbliver penis i den øgede størrelse et stykke tid. Der går noget tid før blodgennemstrømningen igen er normaliseret og den er tilbage til normal størrelse.

Mænd med erektionsproblemer nyder specielt godt af dette apparat, da penis her bogstaveligt talt kan pumpes op. Pumperne findes i mange udgaver, nogle med håndpumpe, andre med motor pumpe. Det der er vigtigt er at den har en dejlig blød manchette ( helst silikone ) og at den er stor nok. Derudover er virkningen typisk den samme fra apparat til apparat.

Der er også kommet modeller til kvinder. Disse vagina-pumper gør lidt det samme for skamlæberne, som penispumpen gør for penis. De “pumper” dem større via undertryk og skaber dermed en bedre blodgennemstrømning, der igen gør dem mere følsomme.

Du kan se vores udvalg af penispumper her.

Vagina pumper kan du se ved at trykke her.

Anal stimulering giver dig bedre orgasmer

Anal sexlegetøj er til både hende og ham.Anal sexlegetøj har de seneste år fundet langt flere fans. Selv mange mænd er begyndt at komme med på vognen. Tidligere har mange mænd været lidt imod dette, da det nok var noget man skulle overvinde sig selv til. Fordommen om at man så var homoseksuel er nok også dukket op hos mange. Det er dog både noget der kan forstærke orgasmen hos kvinder og mænd.

Det klassiske stykke anal sexlegetøj er stadig den traditionelle anal plug. Den har typisk en kegleform, der starter i en tynd spids. Dens diameter udvider sig så langsomt og udvider dermed også ringmusklen. Det i sig selv er en pirrende fornemmelse, men det der giver de utrolig intensive orgasmer er stimulering af mellemkødet. Det kaldes hos mænd også for P-punkt, hvor det sættes lidt lig med kvindernes G-punkt.

Vi har i anus utrolig mange lyst-nerver, der ved den rette stimulering forstærker orgasmen. Her er det stort set samme type stimulering hos både mænd og kvinder. Ved mænd taler man også i samme vending om prostata stimuli. Det er typisk en buet anal vibrator eller dildo, der har nogenlunde samme form som kvindens G-punkt vibrator eller dildo.

Ved anal stimulering, uanset hvad type anal vibrator eller dildo du vil bruge. Bør den være fremstillet af silikone. Materialet er utrolig glidevenlig, hudvenlig og bedre for sart hud. Den tynde hud i anus er dermed langt mindre stresset når du bruger et stykke sexlegetøj af silikone. Der anbefales også at du bruger en god glidecreme specielt til anal. Disse indeholder virkestoffer der sørger for at du slapper mere af i ringmusklen og dermed kan nyde det mere.

Se vores udvalg af anal sexlegetøj – tryk her.

Bækkenbundskugler giver dig bedre sex

Bækkenbundskugler er ikke kun sexlegetøjBækkenbundskugler er som sådan ikke kun noget du kan se som sexlegetøj. Det er kugler der er anvendes til at træne din bækkenbund, hvilker også modarbejder inkontinens. De byder på den perfekte måde at træne de muskler, som sidder i din bækkenbund. Det kan specielt for kvinder der lige har født være utrolig effektivt.

Bækkenbundskugler består for det meste af 1 eller 2 kugler der er kapslet inde i gummi eller silikone. De føres ind i vagina, hvor du nu kan begynde at lave knibe øvelser med dem. Det at du har noget at knibe sammen om, gør din træning mere effektiv. Det er lidt som når du løfter vægte, jo tungere de er jo bedre træning giver de.

Øvelserne er ikke noget du skal bruge forfærdelig lang tid på. En 5-10 minutter et par gange i ugen er nok. Du kan dog også vælge at gøre det længere. Det smarte er at du kan træne alt imens du laver noget andet. Uanset om du er på arbejde eller går og vasker tøj, så kan du lave øvelserne.

Der er nu også lidt nydelse med i købet. De fleste af kuglerne har nemlig en lille vibro kugle indvendig. Nogle har endda en vibrator indbygget, der også ved nogle af dem kan styres trådløst. Uanset om det er det ene eller andet, så vil det give en stimulerende virkning. Det er altså lidt en win-win. Du får både træning og nydelse på samme tid. Læs også vores indlæg om netop samme tema – TRYK HER.

Overfladen kan variere fra hård plast til gummi eller silikone. Det er meget forskellige hvad kvinder foretrækker. Nogen vil helst have dem helt glatte og af hård plast eller metal. Andre vil gerne have dem mere bløde. Er du til den bløde variant, så brug dem af silikone. Dette materiale føles langt bedre end gummi.

Inden du fører dem ind, anbefales det at smøre lidt glidecreme på. Så er de mere behagelige og nemmere at føre ind.

Se vores udvalg af bækkenbundskugler – tryk her.

Masturbator – mandens dildo / vibrator

En masturbator er et stykke sexlegetøj der gør hans onani bedre. En masturbator er et stykke sexlegetøj til manden. Det svarer sådan set til kvindens dildo eller vibrator. Det er et stykke sexlegetøj der gør onani bedre og sørger for en mere intens oplevelse, når han skal gøre det selv. De fleste af disse apparater har indvendig udformning som en vagina. Det er lidt som med dildoen. Det er udformet efter det modsatte køns kønsdel.

Frem for at onanere med hånden, kan han anvende en masturbator. Dens opgave er at give fornemmelsen af en kvinde, frem for en hånd. Den indre del er typisk lavet som en kopi af kvindens skede. Derved simulerer den samme fornemmelse på penis, som du får ved sex med en partner.

Der findes her modeller du skal styre manuelt, men der er også kommet teknologi ind på dette område. Du kan få modeller der gør hele arbejdet for dig. Du sætter den på, tænder den og så bevæger den sig samtidig med at den giver stimulerende vibrationer. Det svarer lidt til at han læner sig tilbage og lader hende gøre alt arbejdet.

Materialet du finder indvendig er typisk utrolig blødt. Det bør det også være, da det er sådan kvinder føles indvendig. Der findes forskellige materialer der kan anbefales. Det ene er cyber skin, der består af utrolig blødt TPE, det noget du f.eks. finder i den populære Fleshlight. Det giver en mere realistisk fornemmelse. Siden vi dog har fået silikone på markedet, er det nok blevet den bedste variant at bruge her også.

Se vores masturbator udvalg – tryk her.

Klitoris stimulator – og de nye måder det kan gøres på!

En klitoris stimulator er et stykke sexlegetøj der er under kraftig udvikling.En klitoris stimulator er ikke virkelig en ny opfindelse. Siden vibratoren kom, begyndt nogle kvinder også at lægge den på klitoris, hvilket fører til en såkaldt klitoris orgasme.

De første modeller lavet specielt til klitoris stimulering var blot en lay-on vibrator. En vibrator der var formet efter blot at skulle lægges udvendig, og dermed sende sine vibrationer ind i klitoris den vej. Nogle af disse modeller har også fået en ret kraftig motor, der er specielt godt til de kvinder der har svært ved at få orgasmer. Ikke mindst siden man begyndte at bruge massagestaven til formålet og omdøbte den til magic wand vibrator. Dette fænomen så de fleste specielt i serien Sex and The City. Det var naturligvis Samantha der satte liv i denne trend. I en af episoderne var hun nemlig ude og købe sådan en.

Udviklingen på dette område har de seneste år, oplevet den største udvikling vi har set ved sexlegetøj i længe. Læger har nemlig udviklet den verdenskendte Womanizer, der giver berøringsfri stimulering. Den sørger for at du ikke oplever overstimulering, som kan være grund til at nogle ikke når at få en orgasme. De kvinder der har svært ved at få orgasme, skal netop stimulere lidt længere. Her fører den længere tid med en vibrator placeret på kødet, til at det bliver mere og mere følelsesløst. Dermed bliver det stort set umuligt at få en orgasme.

Siden Womanizer er kommet på markedet har den kørt et sejrstog. Den er også siden blevet kopieret af flere andre producenter. Nogle har gjort det bedre end andre. Alt i alt har det betydet at prisen er faldet til et mere brugervenlig niveau. Fakta for dette nye stykke sexlegetøj er uanset hvad, at det har en fantastisk virkning. Det er meget få kvinder der ikke er vilde med det.

Berøringsfri stimuli er bare bedre

Womanizer er sexlegetøj der giver berøringsfri stimuli.Det den også kan byde på er orgasmer igen og igen. Da den ikke overstimulerer, kan du blive ved længere og nå at få multiple orgasmer. Det lyder for nogle lidt som fiktion, det er dog ganske reelt og bunder igen i at den ikke rører ved klitoris. Det der sker, er at man placerer den over klitoris. Den har en blød silikone ring der lægges fast ned på huden omkring klitoris. Når den så tændes, sender den kraftige pulserende trykbølger gennem luften, der så rammer klitoris. Trykbølgerne har samme virkning, måske endda bedre, end hvis du lagde en vibrator direkte på den. Der er så også allerede kommet modeller hvor den kombineres med en skede vibrator, der går ind og stimulerer g-punktet.

Den nye type stimulator er noget du kan bruge alene til onani eller til forspil med din partner. Den er utrolig nem at bruge og skal egentlig bare holdes stille hen over klitoris. Dertil kommer at den type forskning, med den slags teknologi, nok vil give endnu flere anvendelsesmuligheder i fremtiden.

Hvis du her skal vælge den absolut bedste på markedet, så er det stadig Womanizer vi anbefaler. Konkurrenterne laver dog rigtig gode apparater til en mere brugervenlig pris.

Vil du gerne se alle vores klitoris stimulatorer, så klik her.