Udgivet i

Bækkenbundskugler – sexlegetøj og træning

Bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler er et undervurderet stykke sexlegetøj der også giver træning.

Med bækkenbundskugler får du ikke kun et lækkert stykke sexlegetøj, det kan også give din bækkenbund en god træning. De smarte kugler kan nemlig i den grad for bedre dit sexliv på flere måder.

Umiddelbart virker de små kugler ikke specielt spektakulære, men den holdning ændrer du så snart du har prøvet dem. Det er nemlig lækker stimulering samtidig med at du forbedrer din muskulatur i bækkenbunden. Kuglerne eller kuglen føres ind i vagina, hvorefter du kan fortage knibeøvelser langt mere effektivt. Ud over at forbedre dine knibe øvelser, så sidder der i de fleste en lille indvendig vibro kugler. Vibro-kuglen giver ved hver en bevægelse små stimulerende vibrationer i kuglen. Således bliver din træning til en ren fornøjelse.

BækkenbundskuglerHvad bevirker bækkenbundkugler?

Virkningen af en forbedret muskulatur i bækkenbunden giver næsten sig selv. Du vil få en mere intensiv fornemmelse under sex eller onani. Ydermere er det og med til at modvirke inkontinens, hvilke nogle kvinder specielt kan opleve efter en fødsel eller når de kommer op i årene.

Den forbedrede muskulatur kommer også din partner til gode, han vil nemlig få en strammere fornemmelse der gør det meget lettere for ham at få udløsning.

Hvordan skal de bruges ?

Kuglerne føres nemt og problemfrit ind i vagina, hvorefter du kan gå igang. Du fortager blot klassiske knibeøvelser, der i kombination med kuglerne har en bedre virkning. Træningen skal naturligvis foretages jævnligt. Til at starte med kan du gøre det dagligt, hvor du kniber i 5 sekunder med 10 – 15 gentagelser. Når du har gjort dette en uge til to, kan du skære ned på 2-3 dage i ugen. Efterfølgende kan du også foretage træningen en 10 – 15 minutter. Det smarte er at du sagtens kan gøre det mens du laver alt muligt andet. Du kan f.eks. vaske tøj alt imens du også træner din bækkenbund.

Hvilke bækkenbundskugler skal du vælge ?

Når det kommer til valget af den rigtige model, så er det stort set en smagsag. De findes i forskellige størrelser, farver og materialer. Du kan få en model med flere kugler eller en hvor der blot er en enkelt på. Her vælger du blot efter smag. Den eneste undtagelse er kugler af metal. De er noget tungere og giver naturligvis en mere intensiv træning. Føler du derfor at kugler af silikone eller plastik ikke rigtig giver nogen virkning, kan det være nødvendig at skifte til kugler af metal.

Du kan se vores udvalg af bækkenbundkugler ved at trykke her.