Udgivet i

G-punktet og alt du skal vide om det.

G-punktet og alt du skal vide om det.

G-punktet og alt du skal vide om hvad det er samt hvordan du giver det den helt rigtige stimulering!

G-punktet er det mysteriøse punkt hos kvinder der gør at hun kan få bedre orgasmer. Det er i hvert fald det man siger, og der er absolut noget om det. Rammer du g-punktet helt rigtigt, så vil en kvinde opleve en mere intensiv stimulering og få en mere intensiv orgasme. For de kvinder der ved hvordan det skal gøres, er det nok næppe en hemmelighed. Er du dog mand eller har svært ved at finde det. Så læs med og bliv klogere.

Hvad er det helt nøjagtig for et mysteriøs punkt ?

G-punktet er et område i skeden, som menes at være følsomt for seksuel stimulation og kan føre til kraftige orgasmer hos nogle kvinder. Her er nogle vigtige ting at vide om G-punktet:

  • Placering: G-punktet er placeret på forsiden af skedevæggen, ca. 5-8 cm inde i skeden. Det kan dog variere fra kvinde til kvinde.
  • Følsomhed: Nogle kvinder rapporterer en stærk følsomhed i området omkring G-punktet. Stimulation af dette område kan føre til følelse af behag, opsvulmning og orgasme.
  • Stimulation: Stimulation af dit G-punkt kan ske ved hjælp af fingre, sexlegetøj eller under samleje. Nogle kvinder oplever, at det kræver intens eller specifik stimulation for at opnå glæde eller orgasme fra G-punktet.
  • Orgasmer: Nogle kvinder rapporterer at opleve særligt intense orgasmer, når deres G-punkt bliver stimuleret. Disse orgasmer kan føles dybere eller anderledes end klitorisbaserede orgasmer.
  • Variation: Det er værd at bemærke, at ikke alle kvinder reagerer på G-punktstimulation på samme måde. Nogle kvinder oplever ingen særlig følsomhed eller glæde fra dette område.
  • Lyst og nydelse: Uanset om G-punktet er en anatomisk realitet eller ej, er det vigtigt at huske, at seksualitet og lyst er individuelle, og hvad der giver glæde for én person, kan være anderledes for en anden.

Hvordan kan du nemmest stimulere dit g-punkt og hvordan skal du gøre det ?

At stimulere G-punktet kan være en måde at øge seksuel nydelse på for nogle mennesker, men det er vigtigt at huske, at ikke alle mennesker oplever det på samme måde, og nogle kan endda ikke finde det eller føle det.

Her er nogle generelle tips til at stimulere G-punktet:

  1. Brug fingrene: Mange mennesker finder det nemmest at stimulere G-punktet med deres fingre. Brug en “kom her” bevægelse med en eller to fingre og tryk forsigtigt mod væggen i skeden mod navlen. Her bøjer du fingeren lidt opad så den ligner en krog og fører den der her få centimeter ind i skeden. Du vil omgående opdage når du rammer det rigtige punkt
  2. Prøv forskellige stillinger: Nogle stillinger kan gøre det lettere at nå G-punktet, såsom missionærstillingen eller kvinde øverst, hvor du har mere kontrol over vinklen og bevægelserne. Når hans penis er erigeret vil den pege let opad ( i hvert fald hos de fleste mænd ). Når den har denne form har den nemmere ved at finde punkt, der sidder øverst inde i skeden.
  3. Brug sexlegetøj: Der findes specielle G-punkt vibratorer og dildoer. Disse er designet til målrettet at stimulere dette område. Disse kan være nyttige, især hvis du har svært ved at nå G-punktet med dine egne hænder. Det der altid gør dem nemme at genkende, er at de har et let buet skaft. Dette buer let opad, så det nemmere kan finde op til dit g-punkt. Når den føres ind vil den automatisk finde op til punktet. Her skal du blot langsomt køre den ind og ud, for at mærke hvornår du rammer det.

Husk, at ikke alle oplever G-punktsorgasme, og det er helt normalt. Det vigtigste er at fokusere på nydelsen og udforske, hvad der føles godt for dig og din partner.

Du kan finde vores udvalg ved at klikke på linkene herunder: