Udgivet i

Få et bedre sexliv med frækt lingeri

Der er ingen tvivl om at du vil få et bedre sexliv med frækt lingeri. Spørgsmålet er blot om du vil indse det.

Der hersker slet ingen tvivl om at du får et bedre sexliv med frækt lingeri. Du kan have overbevist dig om at det ikke er tilfældet, men faktum er at det ikke passer. Forførende lingeri er nemlig et vigtigt krydderi, og selvom han siger at det ikke siger ham så meget.

Det kan være at din mand eller kæreste har ytret at det ikke er så vigtigt for ham. Du kan dog næsten med 100% sikkerhed stole på, at denne udtalelse bunder i at han regner med det er det du vil høre. Mænd bliver tændt af lingeri, naturligvis med hver deres smag. Uanset hvad er det dog en form for krydderi der gør det hele mere frækt. Du skal forstille dig det lidt som, når du modtager en pakke med posten. Kommer pakken pakket i en lækker boks, med en flot farve, så er den bare meget mere lækker. Ville du modtage den i en brun kasse med avispapir, så bliver den bare kedelig og mister det eksklusive. For manden er det ikke meget anderledes når det kommer til dig.

Men jeg føler mig lidt fjollet i blonder eller et kostume!

Få et bedre sexliv med frækt lingeri

Hvis det er et ømt punkt at “klæde” dig ud for din kæreste, så start i det små. Står du foran spejlet og føler dig fjollet i hofteholder med strømper eller et kostume, så start med noget lidt mindre. Du kan f.eks starte med et satin negligé, eller en bare dit fine undertøj.

Prøv at lave et lille forsøg, brug det nogle dage i træk og se hans reaktion. Det kan f.eks. være på en ferie, hvor man i forvejen er mere afslappet og stemningen står på hygge.

Vi vil nærmest sætte penge på at du får et noget mere livligt og spændende sexliv. Motivationen til at prøve endnu mere og frækkere lingeri vil uden tvivl dukke op.

Få et bedre sexliv med frækt lingeriHvorfor får du et bedre sexliv med frækt lingeri ?

De kære mænd er visuelle væsner, også selvom de ikke reagere så forfærdelig meget på pynt i hjemmet. Når det er dig der bliver pyntet så vækker det ny energi i deres libido.

Lingeri er med til at fremhæve din feminine side, hvilket han naturligvis reagerer på. Det gælder også selvom han hårdnakket har påstået at det ikke siger ham så meget. Jo mere du trækker imod din feminine side, jo mere trækker han mod sin maskuline. Så vil du gerne have lidt mere mand ud af ham, så er det den nemmeste måde.

Brug som en belønning!

Er du derudover lidt snu, så kan du også bruge det som belønning. Har han gjort nogle ting du elsker, så er det god måde at belønne ham på.

Overrask ham i noget lækkert, det kan være den lille frække kjole lige såvel som stay-up strømperne. Får han dette hver gang han har været ekstra sød ved dig, fanger han lynhurtigt at det kan betale sig ;-).

Desuden vil lysten til at have det på også vokse jo mere du ser hans reaktion på det.