Udgivet i

Din guide til sexlegetøj

Guide til Sexlegetøj

Uanset om du skal købe til dig selv eller et parforhold, så læs vores guide til sexlegetøj!

Med vores “guide til sexlegetøj” får du nemmere ved at finde netop det rette legetøj, uanset om det er til onani eller skal bruges med din partner. Der findes et utal af forskellige typer og det kan være svært at finde netop det rigtige. Dertil kommer at alle “grupper” af legetøj kan fås i tusindvis af varianter. Så spørgsmålet er altid. Hvad skal jeg vælge og hvilken udgave ? Det får du svar på her i vores guide til sexlegetøj.

Vi har listet nogle af de mest populære stykke sexlegetøj, hvordan bruger dem og får mest for pengene.

Den klassiske dildo!

Nature Skin Medium Bendable Dildo 24 cm med SugekopDet helt klassiske stykke sexlegetøj er en dildo, det er det første der blev “opfundet” til at give stimuli, og naturligvis hovedsagelig til kvinder. De første varianter var lavet i træ eller knogler. De var ikke nødvendigvis formet som en penis, men den grundlæggende form var der. Ifølge arkæologiske fund er de første dildo’er tusindvis af år gamle, så onani er noget mennesket har bedrevet i længe.

Man kan fristes til at tro, at en dildo er rykket lidt baggrunde med alle de nye typer smarte sexlegetøj. Men her ville man tage fejl, det er nemlig stadig noget af det mest populære. En dildo er stimuli helt i dit eget tempo, der er ingen vibrator der overstimulerer og det kan med den rigtige håndtering give den mest naturlig onani.

Det spørgsmål der så stiller sig er hvilken model du skal vælge. Dildo’en har naturligvis også været igennem en form for evolution. I dag kan du få dem indrettet specielt til g-punktet, med sjove former, af specielle materialer og i både små og store størrelser. De 2 modeller der tager 1. pladsen sammen er den helt glatte med lidt buet skaft og den naturtro. Den glatte buede er fantastisk til g-punktet, den vælges næsten altid med en lækker silikone overflade, så den er mere glidevenlig og blød. Den naturtro vibrator er udformet som en rigtig penis med årer, hoved og hele molevitten. Den giver den mest naturlige stimuli, der minder om sex med partneren.

Butt Plug til anal stimuli

B-Vibe trio anal plug med vibratorFor de fleste er anal stimuli og analsex stadig et tabu. Det er for mange beskidt og ikke virkelig noget de syntes om. Når det er sagt, så er anal stimulering faktisk noget der giver intensive orgasmer. Stimulering af mellemkødet giver en helt fantastisk fornemmelse. Det eneste det forudsætter er, at du kommer forbi tanken om at det er noget værre noget.

Der findes forskellige type sexlegetøj der er specielt egnet til anal brug. Der findes anal kæder, som er kugler på en snor eller gummistav. Du kan også få en dildo specielt til anal, der er vibratorer, kugler og så er der den klassiske butt plug. Den der vinder løbet i de fleste tilfælde er en butt plug, også tit kaldt anal plug.

En butt plug er stort set altid udformet som en “kegle”. Den er tynd i spidsen og bliver så tykkere jo længere den føres ind. I bunden har den en standfod eller håndtag, der gør den nem at styre og nem at få ud. 

Er du nybegynder, så køb ikke en der er for stor. Anal stimulering kan i starten godt være lidt smertefuld, specielt hvis du starter med en der er for stor. Hemmeligheden er at slappe af, men det kan være svært hvis du ikke helt er vant til fornemmelse endnu. Når du først lærer at slappe af, så venter der intensive orgasmer. Mellemkødet er fyldt med lystnerver, både hos hende og ham. For manden er prostata stimulering noget der kan føre til utrolig kraftige orgasmer.

En vibrator gør arbejdet for dig

Rabbit Vibrator Touch by Swan SoloVibratoren er videreudviklingen af den klassiske dildo. På et eller andet tidspunkt er der en der har tænkt! “Kunne den her dildo bare gøre hele arbejdet af sig selv”. Derfra kom der så de første vibratorer, stort set alle formet som en penis med latex overflade og en del af dem skum indvendig, så de blev bløde. 

Der er sket meget siden de første udgaver kom på markedet. I dag er en vibrator et stykke high-tech sexlegetøj der i mange modeller kan styres via din smartphone, endda over internettet. Så hvilken skal man nu vælge for at få en rigtig god stimulering. 

Der er 3 forskellige modeller der specielt bør nævnes, disse er rabbit vibrator, wand massagestav og berøringsfri puls vibrator. 

  • Den berøringsfri puls vibrator er et relativ nyt fænomen. Princippet går ud på at klitoris ikke berøres, men istedet påvirkes af trykbølger der sendes gennem luften. Det fantastiske er at du ikke overstimuleres, dermed, hvilket betyder at du kan flere orgasmer efter hinanden, og den sørger også for at de kommer ret hurtigt. 
  • Rabbit vibratoren er en relativ klassisk dildo-vibrator der har fået en ekstra vibrator monteret på skaftet. Denne giver samtidig med at skeden stimuleres, klitoris en lækker massage. De vigtigste områder bliver forkælet, hvilket giver mere intensive orgasmer.
  • Wand massagestaven er egentlig blot en massagestav, den du kender fra nakkemassagen. Siden “Sex and the City” har vi opdaget at den faktisk er ret fantastisk til klitoris stimuli. Den er faktisk noget af det bedste du kan få til netop dette. Ud over at stimulere klitoris er den også ret lækker til helkrops-massage.

Par vibrator

Sweet Smile Par Vibrator We-Vibe Edition

De 3 ovennævnet er hovedsagelig til kvinder der skal onanere, de kan også bruges til forspil af par, men det er kvinden der er i fokus. Skal det derimod være en vibrator der kan bruges aktiv under samleje, så skal  i have en par-vibrator. Her det navn der bør nævnes en We-Vibe, men der findes også billigere alternativer fra andre producenter. En par-vibrator er udformet til at være ført ind i skeden under samleje. Dermed giver den både hende og ham vibrationer. 

En af sjove features der f.eks. findes ved We-Vibe er at den kan fjernbetjenes, og endda styres fra din smartphone. Med den rigtige app installeret kan du endda styre den via intetnettet. Dermed overtager den til dels også rollen fra det lille vibrator æg, der kan give ekstra sjove opleveler på restauranten eller ved næste besøg i biografen. 

Vi anbefaler at du vælger en vibrator med silikoneoverflade. Materialet føles ganske enkelt bedre og er utrolig glidevenligt. Det koster en lille smule mere, men fornøjelsen er langt større med den glatte bløde overflade.

Blid bondage med håndjern

Bondage Lænke Kryds Sæt til Hånd og FodBondage er kommet langt mere på tapetet, ikke mindst siden “fifty shades of grey”. Det er dog ikke alle de ønsker at springe ud i det full-on. Derfor er udtrykket “blid bondage” blevet et begreb for dig der gerne vil have dominans, men ikke alt for hårdt. 

Håndjern er indbegrebet af bondage. Det er uden tvivl noget af det første der er blevet brugt til at skabe bondage og SM oplevelser med. Ligesom med alt andet, er håndjern også gået igennem en udvikling. De er gået fra håndlænker med tunge kæder til håndjern du kan have i lommen. Det er dog langt fra stoppet der, der findes meget meget mere.

En af de mest populære varianter af håndjern er velcro modellen. Den er lavet af bredde nylon bånd, typisk foret med neopren og lukkes med velcro. De føles langt mere behagelige, giver ingen mærker og er nemme at komme ud af. Fordellen her er, at du ikke kan komme til at smide nøglen væk. Med de rigtige velcro-lænker kan du også bruge dem til anklerne såvel som håndled. De føres både i kunstlæder, læder og den nævne nylon/neopren udgave. Er de ikke fast forbundet har de typisk en D-ring så du kan klikke dem fast hvor du lyster.

Med velcro håndjern (manchetter) får du en sjov og ret komfortabel bondage oplevelse, samtidig med at de faktisk ikke er særlig dyre.

En masturbator til manden der gør det selv

Fleshlight Pink Lady STU MasturbatorDer hersker ingen tvivl om at det meste sexlegetøj er udviklet til kvinder og par, vores guide til sexlegetøj skal dog ikke kun være til hende. Der er nogle ting der er specielt til ham også. En af de ting kun han kan bruge er en masturbator. Den have mange forskellige udformninger, den kan rent faktisk være formet som en halv krop. Men det er ikke nødvendigvis her at manden syntes “størst er bedst”. Den mest populære model er en masturbator udformet til at passe ind i et rør, som så kan holdes i hånden.

Der findes udgaver der har indbygget vibrator og bevægelige arme der kan køre frem og tilbage. Men det er normalt altid den manuelle udgave der løber med sejren. En af de populære er Fleshlight, der har en utrolig blød og realistisk indmad. Der er riller og nopper der sørger for at forkæle når den køres frem og tilbage. Den kompakte udgave gør det også nemmere at opbevare den, samtidig med at virkningen er lige så god som hos en hel torso.

Vil du have en bedre onani, så prøve en masturbator med blød silikone eller cyberskin. 

Glidecreme gør sexlegen og onani bedre!

Glidecreme er nok noget alle kender, og så alligevel ikke. Mange bruger nemlig aldrig glidecreme, ud fra den overbevisning at “det har jeg/vi ikke brug for”. Det er dog lidt at fjerne prikken over i’et, det er nemlig med til at gøre legen både mere stimulerende og sjovere, derfor er det selvfølgelig også med i vores guide til sexlegetøj.

Skal du have sexlegetøj med i legen, så er det nærmest et must-have. Det hjælper nemlig med at skabe den rette fugtig lige fra start. Specielt for kvinder er opstarten mere behagelig hvis der anvendes glidecreme. 

Hvilken creme skal man så vælge ?

Just Glide Silikone GlidecremeDer findes 2 typer glidecreme, eller der findes faktisk langt flere, men det hele typisk op i vandbaseret eller silikone. Den vandbaserede glidecreme skal du forstille dig som “tykt vand”. Det er en glidecreme der er perfekt at starte op på, den forsvinder stille og rolig som kroppen optager dens fugtighed. Det er også den du skal vælge hvis dit sexlegetøj har silikoneoverflade.  Varianten med silikone har en længere glideevne, den laver en glat hinde der giver permanente glideevne under hele sexlegen. Den er specielt perfekt til massage, hvor den er drøj og holder rigtig længe. 

En ting silikone glidecreme er rigtig god til er sexlegetøj med gummi eller plastikoverflade. Her sørger den for at de forbliver lækre “bløde” i overfladen og føles bedre. Er de sexlegetøj af silikone må du ikke andvende den, silikonen kan skade overfladen. Det lyder underligt at silikone skader silikone, men det er sådan det hænger sammen. 

Det bedste valg er uden tvivl varianten med silikone, den er mere alsidig og bør kun fravælges ved brug af silikone sexlegetøj. Ydermere finder du ikke en bedre massageolie end silikone glidecreme.

Yderligere spørgsmål

Har du ikke helt fået svar på det du gerne vil vide her vores guide til sexlegetøj, eller måske yderligere spørgsmål til noget af vores sexlegetøj, så kontakt os endelig. Du kan både ringe eller sende en mail. Du finder alle oplysninger på vores kontaktside.