Udgivet i

Den nye Womanizer 2GO klitoris stimulator

Womanizer 2GO en forbedret udgave der er nemmere at have med!

Womanizer 2GO Klitoris StimulatorWomanizer 2GO er det nyeste skud på stammen hos Womanizer. Denne smarte lille klitoris stimulator slå sine forgængere på flere punkter. Specielt designet er et man ikke kan lade værre med at syntes om. Den nye Womanizer 2GO ligner kæmpe læbestift, der fås i 3 farver kombinationer.

Indvendig er den kun blevet forbedre en lille smule. Til gengæld får du samme virkning som Pro 500 til samme pris. Den har den berømte berøringsfri stimulering, der sender pulserende trykbølger via luften til klitoris. Selve spidsen er lavet af blød silikone og den sættes let ned rundt om klitoris. Der medfølger 2 spidser, så du kan tilpasse den til netop dig.

Når man skal skrive fordelene ved Womanizer, så ender listen med at blive lang, men en af de fantastiske fordele er at du ikke blive overstimuleret og følelsesløs. Grundet den berøringsfri behandling kan du blive ved så længe som nødvendig uden at følelsesløshed ødelægger oplevelsen. En anden fordel er ganske enkelt virkning, der hos de fleste ikke lader vente længe på sig.

Womanizer er et produkt der er udviklet af specialister. Et wellness team anført af en dygtig kvindelæge har udviklet den smarte måde at stimulere på. Den er siden blevet kopieret af Satisfyer, men dette produkter giver ganske enkelt ikke samme intense oplevelse. Womanizer slår også Satisfyer på kvaliteten, her får du et noget mere robust produkt, der gør det lidt bedre. Vil du gerne vide mere om både Womanizer og Satisfyer, så kontakt endelig for mere info.

En stimulator der er nem at bruge!

Womanizer 2GO er et stykke sexlegetøj der er nem at bruge. Den har en knap i bunden, hvor du kan tænde, slukke og skifte program. Den har 6 forskellige niveau’er, så du kan indstille den til netop dit humør og din lyst. Den har genopladelige batterier der giver over 2 timer fornøjelse pr. opladning. Opladningen sker via det medfølgende USB kabel. En utrolig lækker fordel ved Womanizer 2GO er dens vandtætte hus, det gør det muligt at stimulere endnu mere intenst i kombination med varmt vand.

Du finder Womanizer 2GO her