Udgivet i

Man kan sagtens være fræk i hverdagene

Bare fordi det er en helt almindelig tirsdag, kan man godt være lidt fræk

Skal der holdes liv i forholdet og skal flammen i parforholdet holdes på høj blus, så gælder det om at være kreativ og fræk i hverdagene. Erotik og sex er ikke kun noget der skal gøres i weekenden eller på bestemte dage. En af de ting der gør det ekstra spændende og holder liv i forholdet er det spontane. De ting du ikke regnede med, vil du vægte højest.

Overraskelser er en af nøgleordene når det kommer til at holde sexlivet igang. Han vil elsker oplevelsen at komme hjem til en frækt klædt kæreste eller kone, der kun ventede på du kom hjem. Hun vil måske derimod påskønne at komme hjem og blive båret ind på sengen for at få en sensuel massage. Der findes tusindvis af ting man kan overraske sin partner med, det gælder bare om at kaste ekstra træ på fantasiens flammer.

Når diverse fantasier er afprøvet, kan det næste skridt være at tilføje noget ekstra krydderi. Sexlegetøj og lingeri byder her på mange nye muligheder, dertil også muligheder for at overskrider grænser og prøve noget nyt. Specielt i disse “fifty shades” tider er det meget nærliggende at prøve det lidt mere pirrende. Dominans er specielt noget der kan sætte blodet i kog, både hos hende og ham. En ekstra bonus ved at bryde grænser sammen, er at man der også lærer hinanden endnu bedre at kende. Som par vil man her få intense oplevelser sammen, som styrker forholdet.

Ikke tænke så meget bare gør det!

Når du får ideen om at overraske din kæreste kan det hurtig komme dukke tvivl op. Lad dig ikke stoppe af tankerne “mon hun/han har lyst til det?”. Svaret er nok “Ja det har han/hun”, så længe det er med dig. Overraskelsen af at du har gjort noget kun for hende/ham er længe nok. Ligeledes gælder det hvis du vil overraske med noget frækt, køb nu bare de strømper eller den corsage du gerne vil se hende i. Du sender et klart signal om dit begær når du køber noget lækkert du vil se hende i. Det samme gælder også for hende, vil du gerne se ham i en ny skjorte, så køb den til ham.

Sex er sundt!

Husk det er sundt at dyrke sex tit, det frigiver hormoner der er utrolig sunde. Et aktivt sexliv er med til holde kroppen og sindet i form, så glem de dårlige undskyldninger for at være fræk i hverdagene.