Udgivet i

Bækkenbundskugler med vibrator, der virker lidt bedre

Smile Bækkenbundskugler med vibrator, er både træning og stimulering på samme tid.

baekkenbundskugler med vibrator fra smile-1De smarte genopladelige bækkenbundskugler med vibrator er et lidt overset produkt. De lækre bækkenbundskugler er lavet til både at træne bækkenbunden, men giver samtidig også en utrolig lækker stimulering.

En af hemmelighederne netop disse kugler har, er deres kombination af silikone og den hårde overflade i spidsen. Her får du et lækkert blødt og glidevenlig stykker sexlegetøj, der overfører vibrationerne uhindret og kraftigere. De bliver overført mere målrettet og stimulerer mere intens. Normalt er det netop en fordel at have en overflade af silikone. Den bløde silikone føles ganske enkelt utrolig på huden, dæmper dog også vibrationerne en smule. Ved disse bækkenbundskugler er det dog anderledes, og resultatet er langt mere stimulerende.

G-punktet stimuleres mere intens

Normalt er kuglerne lavet til træning af bækkenbunden for at styrke musklerne. Dette giver mulighed for at stramme bedre og dermed nyde både samleje og onani. En bedre muskulatur kommer både hende og ham til gode. Ved disse bækkenbundskugler er der dog også en stimulerende vibrator indbygget. Dens form gør den til en rigtig god g-punkt stimulator, der med den hårde spids rammer utrolig målrettet.

Den indbyggede vibrator er genopladelig og kuglerne er helt vandtætte. Dermed er der også mulighed for at nyde både stimulering og træning mens du er i bad. Her giver kombinationen af stimulering og varmt vand en mere intens oplevelse.

Sexlegetøj med flere funktioner

De smarte bækkenbundskugler fra Smile er som du nok har bemærket et sandt multitalent. Men ud over træning og g-punkt stimulering er der mere. Kuglerne kan med fordel også bruges til at stimulere klitoris. Formen på de 2 sammensatte kugler gør den nem at holde i hånden. Den hård spids lægges blot ned på klitoris og det ønskede program startes. Du kan i alt vælge mellem 10 forskellige vibrationsprogrammer, så der er noget for enhver lyst og humør.

Opladning og rengøring

baekkenbundskugler med vibrator fra smileEfter brug kan den trænge til en opladning, her medfølger der et USB kabel. Der fjernes en lille prop, hvor der gemmer sig et stik bagved, kuglerne er hurtig ladet op og giver så 2 timers vibrerende fornøjelse. Uden strøm på, kan de naturligvis stadig bruges til træning.

Rengøringen af kuglerne gøres nemt ved at vaske dem med intimsæbe eller bruge et rengøringsmiddel til sexlegetøj. Da kuglerne er vandtætte kan du blot skylle dem under vandhanen og vaske dem overalt.

Du kan se de smarte bækkenbundskugler her