Udgivet i

Fun Factory Abby G vibrator er den nyeste hybrid teknologi

Fun Factory Abby G vibrator er det nyeste skud på stammen og har også fået den nyeste teknologi pakket ned under silikonen.

Fun Factory Abby G VibratorFun Factory Abby G vibrator byder ikke kun på de det der typisk kendetegner Fun Factory. Ud over den bløde medicinske silikone, kraftige motor og smarte styring er der gemt ny teknologi i det indre. Som den første vibrator på markedet er det muligt at bruge både almindelige batterier og opladelige batterier. Som sådan er det ikke nogen nyhed, for du har altid kunne sætte opladebatterier i apparatter der bruger batterier. Det nye ved denne smarte vibrator er at den kan oplade batterierne direkte i vibratoren. Den har det patenterede Click’N’Charge indbygget, hvor du med magnetisme sætter opladekablet fast på vibratoren. Den er dermed stadig vandtæt og skal i åbnes hver gang du løber tør for strøm.

Fordelen ved at den bruger almindelige batterier er at du i nødstilfælde hurtig kan sætte et par almindelige batterier i hvis den løber tør. Har du den med på ferien, et sted hvor du ikke kan oplade, så sætter du blot nogle almindelige AAA batterier i og den kører igen. Når du kommer i nærheden af en oplader sætter du de opladelige batterier tilbage og lader den som var den G5 model.

Den sædvanlige høje kvalitet med lidt flere fordele

Fun Factory Abby G VibratorVibratoren er som alle modeller fra Fun Factory overtrukket med blød medicinsk silikone. Den har en buet spids der gør specielt god til stimulering af g-punktet. Rillerne på skaftet er lavet til at stimulere og sammen med de kraftige vibrationer giver den fantastiske oplevelser. Abby G er for dig der vil have en lidt bedre kvalitet og nyde en mere realistisk stimulering. Styringen i bunden giver adgang til 4 hastigheder og 6 vibrationsprogrammer. Den har desuden en låse-knap, så du uden bekymring kan have den med i kufferten.

Fun Factory Abby G er 100% vandtæt, så der står intet i vejen for at kombinere den med lækkert varmt vand under bruseren. Specielt for par kan det være meget stimulerende at have den med i badet.

Vibratoren er ca. 19 cm lang og tykkelsen går fra 2,7 – 3,7 cm. Den bløde silikone er utrolig glidevenlig. Den væske kroppen producerer fungerer som en naturlig glidecreme i forbindelse med silikonen. For at gøre den lidt mere behagelige i starten anbefales det dog at bruge en vandbaseret glidecreme.

Fun Factory Abby G Vibrator er for både par og til solo

Med Fun Factory Abby G vibrator får du en stimulator der både kan bruges alene og sammen med din partner. Den er perfekt til forspil og kan med sin kraftige, dog bløde vibrationer stimulere alle erogene zoner. Fun Factory Abby G vibrator er med sin størrelse og form nem at håndtere for både dig selv og din partner. Lad ham forkæle dig g-punkt som forspil og kom den helt rigtige stemning.

Rengøringen er af silikoneoverfladen er utrolig nem, da vibratoren jo er vandtæt. Du skyller den blot under varmt vand og vasker den med intimsæbe eller bruger en af vores rengøringsmidler til sexlegetøj. Efter rengøringen bør den opbevares tørt og mørkt. Du kan finde den smarte Fun Factory Abby G vibrator her i vores sexshop.