Udgivet i

Satisfyer Klitoris stimulator – er den et hit til prisen ??

Er Satisfyer klitoris stimulator et hit til prisen eller skal du investere i en Womanizer for at få den ønskede effekt.

Satisfyer Klitoris stimulator - er den et hit til prisen ??Satisfyer klitoris stimulator er et stykke sexlegetøj der kommet for at torpedere den fantastiske Womanizer. Skaberne bag Satisfyer ville ramme det brugersegment der syntes Womanizer klitoris stimulatoren var for dyr. Det må man alt i alt sige at de har haft succes med.

Spørgsmålet er nu, er den lige så god som Womanizer eller er det bare en billig kopi der ikke giver den rigtige effekt. Meningerne er lidt splittede, dog er det de færreste der har prøvet begge, da det jo også koster lidt penge at gennemføre en sådan test.

Satisfyer vinder på prisen

Der er ingen tvivl om at prisen på Satifyer klitoris stimulator er i en størrelse hvor alle kan være med. De har forskellige modeller helt nede fra omkring 300 kroner. Der kan Womanizer ganske enkelt ikke være med, derfor vinder de også en flere kunder der lige skal prøve hvad det er.

Når de to apparater sættes op mod hinanden er der ingen tvivl om at Womanizer vinder, ihvertfald når vi ser bort fra prisen. Her får du en klitoris stimulator der giver kraftigere men mere behagelige pulser og om noget føles de bare blødere. Tager man prisen med i beregningen skal man så vurdere om forskellen er stor nok.

Womanizer er udviklet af kvindelæger og wellness eksperter, der så betyder at omkostningerne også stiger. Satisfyer er et produkter der er kopieret fra den originale, så her kan man stort set spare udviklingen væk. Den process har dog gjort at nogle af de fine detaljer er blevet overset.

Satisfyer klitoris stimulator er rigtig god til prisen

Satisfyer Klitoris stimulator - er den et hit til prisen ??Satisfyer klitoris stimulator er et rigtig lækkert stykke sexlegetøj til prisen. Du får en effekt der er tæt på den originale Womanizer og det til en langt billigere pris. Har du ikke prøvet Womanizer endnu vil du ikke blive skuffet. Womanizer er udført bedre og kvaliteten er en tand bedre, men umiddelbart har det også en høj pris. Søger du blot effekten så kommer du også i mål med Satisfyer klitoris stimulator. En af de yderligere fordele er at den er 100% vandtæt. Så står der ingenting i vejen for stimulering under bruseren.

Fordele ved berøringsfri stimulering

Det både Satisfyer klitoris stimulator og Womanizer gør, er at give en berøringsfri stimulering. Selve mundingen lægges på rundt om klitoris og sender nu trykbølger gennem luften. Disse pulserende trykbølger stimulerer utrolig effektiv, mange vil sige endnu bedre end en vibrator.

En af de største fordele ved den berøringsfri stimulering er at man ikke kommer til at opleve overstimulering. Med en vibrator kan du få en fornemmelse af følelsesløshed, der gør det svært at opnå orgasme. Denne følelsesløshed optræder når vibratoren har været for længe i kontakt med klitoris. Satisfyer klitoris stimulator rører ikke ved klitoris, dermed kan du stimulere så længe som nødvendigt, uden at opleve overstimuleringen.

Er der forskel på de forskellige satisfyer klitoris stimulator

Der er klart forskel på de forskellige modeller. De er f.eks. ikke alle vandtætte og selve pulsatoren der skaber trykbølgerne er også bedst i topmodellerne. Som udgangspunkt er den mindste Satisfyer 1 dog perfekt til at finde ud af om det er noget for dig. Den giver en rigtig god stimulering der kan måle sig med enhver anden klitoris stimulator. Ønsker du mere og bedre stimulering er der ingen tvivl om at du er bedre stillet med en dyre model, men det er her du skal afgøre hvor meget du vil ofre.

Du finder vores udvalg af Satisfyer klitoris stimulator ved at trykke her. Sidder du med nogle spørgsmål til de forskellige modeller, så kontakt os endelig. Du kan skrive eller ringe til vores kundeservice.