Udgivet i

Erotisk jul med frække gaveideer

En erotisk jul står øverst på manges ønskeliste, men lige netop dette ønske går lidt i glemmebogen hos de fleste.

De fleste går med fantasier og ønsker om en erotisk jul, der indeholder frække og erotiske oplevelser. Hvorfor går så netop dette ønske i glemmebogen hos de fleste ??? Svaret er nok en travl hverdag og for lidt overskud når alle de andre ting skal forberedes. Specielt hos par med børn kan det være svært omsætte netop dette ønske.

For at gøre det lidt nemmere har vi her et par ideer der, så drømmen rykker en smule nærmere. Det kan være erotisk lingeri, et frækt spil, noget nyt sexlegetøj, muligheder er der nok af.

Erotisk jul med erotiske brætspilErotiske brætspil

En af de ting der tit står på ønske listen er det frække brætspil. Det er med til at give en fræk oplevelse kombineret med masser af sjov. Der findes et utal af spil på markedet, hvoraf de fleste er på engelsk. En af de spil der er mest populære er Monogamy. Dette spil er utrolig gennemført og giver med garanti en fræk oplevelse for begge parter.

Der findes naturligvis også andre sjove spil, tit kan et par terninger med opgave allerede være med til at skabe en sjov og sensuel aften.

Lingeri sæt i Rød til en erotisk julLingeri der giver lyst til en erotisk jul

I hverdagen er man slem til ikke at gøre så meget ud af sig selv. Det gælder specielt hos kvinder, da mænd jo lige der ikke bruger så meget tid foran spejlet generelt. Det er dog så vigtigt at gøre sig lækker for hinanden. Tag noget forførende tøj på, en lækker kjole, lækkert lingeri. For ham gælder en skjorte og et par pæne bukser. Når det kommer til det frække, er mænd meget visuelle, så lækkert lingeri vil gøre ham ekstra ophidset. I juletiden kan man så oveni det passende bruge lidt rødt, det kan være lingeri, strømper eller endda kjolen.

Her gælder det også lige en lille ting til de kære mænd. Vil du se hende i det, så køb det til hende. Det er lidt sjovere at tage på når det er en gave, end hvis man selv skal købe det.

De små overraskelser i hverdagen giver en erotisk jul

Noget der altid giver rig mulighed for en frækkere juletid er en julekalender eller adventskalender. Du kan sammensætte en sjov kalender med små pakker hver dag eller en med lidt større gaver hver søndag. Uanset om i laver den sammen eller til hinanden, så byder den på erotik for begge hele julen igennem. En pakkekalender kan også indeholde andet, hvor nogle dage så overrasker med små frække gaver. Det kunne passende være onsdag eller lørdag ;-).

En pakkekalender kan laves på mange måder. Du kan lave 24 små pakker, fint pakket ind som så overrækkes hver dag. Du kan også vælge den klassiske julesok med en ny have hver dag. For manden er den at fortrække, da han så slipper for at pakke samtlige 24 gaver ind. Uanset hvilken variant du vælger, så er du sikret en noget mere erotisk jul.

Erotisk jul med Satisfyer 2 Next Generation klitoris stimulatorSexlegetøj til en ekstra erotisk jul

Når det nu er jul, så kan man jo overraske sin kæreste med noget sexlegetøj f.eks. i rød. Julen er tiden hvor rød, sølv og guld får ekstra eksponering, hvorfor ikke også her. Det skader ikke at prøve noget nyt og julen er jo gavernes tid. En af dem der specielt er perfekt til julen er Javida Nubby, der med sin flotte røde farver skaber mere stemning. Vil du overraske hende med en ekstra lækker gave, så prøve Satisfyer stimulatoren. Den er perfekt til forspil hvor du giver hende lækker berøringsfri stimulering. Den smukke Satisfyer 2 er i hvid, guld og kobber, perfekt til julestemningen.

Husk julen går ikke ud på at løbe rundt og forberede, så man til sidst bliver så stresset at man ikke kan nyde det. Julen går ud på at tilbringe tid med dine kære og nyde tiden endnu mere intensivt sammen. Vi ønsker jer en fantastisk, hyggelig og erotisk jul.