Udgivet i

Vibrator Guide – Hvilken model skal du vælge ?

Vibrator Guide

Med denne vibrator guide giver vi dig fordele og ulemper ved de forskellige typer. Så er det nemmere at vælge netop den der passer til dig!

Med denne vibrator guide vil vi give dig de forskellige fordele og ulemper, så du nemmere kan vælge det rigtige stykke sexlegetøj. Der findes mange forskellige typer og materialer, hvilket kan gøre det svært at vælge. Med vores vibrator guide vil du nemmere kunne vælge den der passer til dig.

Vibrator udformningen

Vibrator GuideDer findes en række af forskellige typer vibrator. Deres udformning gør at de stimulerer specielt målrettet og dermed giver en bedre stimulering.

DILDO VIBRATOR

Dildo vibratoren er en vibrator med en til dels realistisk udformning. Den behøves ikke at ligne en penis, men har den klassiske form. Dette er den type de fleste starter med.

G-PUNKT VIBRATOR

Med en g-punkt vibrator vil du mere målrettet stimulere g-punktet. Det kan være lidt svært at finde, men med en g-punkt vibrator bliver det nemmere at finde og stimulere til orgasme.

RABBIT VIBRATOR

Hvis du vil have en komplet stimulering er en rabbit vibrator det rigtige valg. Den kan have forskellige udformning som f.eks. g-punkt spids. På skaftet finder du en lille ekstra vibrator der giver klitoris stimulering. Med denne kombination får du skede- og klitorisstimulering på samme tid.

KLITORIS VIBRATOR

En klitoris vibrator er normalt udformet som en lay-on vibrator. Denne lægges på klitoris hvor den stimulerer. Deres finde i dag og mulighed for berøringsfri klitoris stimulering. Denne stimulering giver kun en klitoris orgasme.

MAGIC WAND VIBRATOR

Denne nye type, som vi kalder Magic Wand er dybest set en klassisk massagestav. Den fik blev kendt som sexlegetøj i serien “Sex and the City“. Den er hovedsagelig til stimulering af klitoris, men kan naturligvis også bruges til massage og stimulering på resten af kroppen. Den udmærker sig ved ekstra kraftige vibrationer. Den foretrækkes af kvinder der har svært ved at komme, da de kraftige vibrationer gør det en del lettere.

Hvilket materiale skal din vibrator have ?

Vibrator GuideDer findes i dag forskellige materialer der bruges til sexlegetøj. Vi fortæller dig her lidt om de forskellige typer og hvilke fordele de har.

GUMMI ( PVC & TPE )

Gummi findes i forskellige typer, men som bruger lægger du sjældent mærke til forskellen. Fordelen ved gummi er at det er billigt. En vibrator med gummioverflade vil sjældent være særlig dyr, giver dog stadig en rigtig god effekt. Ulempen ved gummi er at det nemt kan virke lidt kunstigt og ikke har de bedste glideegenskaber. Ved gummi får du det bedste resultat hvis du bruger en silikonebaseret glidecreme.

PLASTIK ( ABS )

Plastik er et hårdt kunststof og giver dermed også en hård men glat overflade. En vibrator med plastikoverflade overfører vibrationerne uden dæmpning og kan derfor godt virke mere kraftig. Overfladen er glidevenlig og kræver kun ganske lidt glidecreme at starte op på.

MEDICINSK SILIKONE

Medicinsk silikone er et relativ nyt materiale og er hovedsagelig udviklet til protesser. Det er utrolig hudvenlig og giver ingen irritation, hvilket også gør det utrolig glidevenlig. Silikone optager nemmere hudens temperatur, det er blødt og allergi venlig. Den eneste ulempe du finder ved silikone er prisen. En vibrator med silikoneoverflade skal blot have lidt vandbaseret glidecreme, derefter føles det så naturligt som den ægte vare. Husk silikone må kun anvendes med vandbaseret glidecreme.

CYBERSKIN ( TPR )

Med cyberskin får du et materiale der er lavet af en ekstra blød type gummi. Det føles som ægte hud og er både blødt og glidevenlig. Det er utrolig godt alternativ til silikone, da det typisk også er lidt billigere. Til forskel fra silikone må du her bruge både vandbaseret glidecreme og silikonebaseret.

METAL

Der findes enkelte vibratorer der er lavet af metal, det er dog mest fortrukket til elektrosex. Metal har en glat overflade og er meget glidevenlig. En vibrator af metal er ekstra stabil og giver en lang levetid, prisen er dog typisk også høj.

Hvilken model skal du vælge ?

Er du nybegynder og skal vælge din første vibrator er det en god ide at være lidt konservativ. Vælg en mere klassisk model og prøv dig frem. Du finder så ud af hvad helt specifikt gerne vil have og hvad du ikke vil. Materialet kan du vælge ud fra dit budget, men vi vil anbefale enten gummi eller silikone.

Vil du have en mere massiv stimulering er det helt klar en rabbit vibrator du skal gå efter. Her får du både stimulering af skede og klitoris. Den kan give en langt mere intens orgasme.

Vil du gerne have noget du kan bruge sammen med din partner, er en klitoris vibrator rigtig god. Den kan både bruges solo og under samleje sammen med din partner. Der findes også specielle vibratorer til par der kan give stimulering til både dig og ham, men de er specielt lavet kun til brug med en partner. Klitoris vibratoren er et godt alternativ hvis du også gerne vil lege selv indimellem.

Vil du gerne stimuleres meget målrettet og har generelt svært ved at få skede-orgasme, så er en g-punkt vibrator det rigtige valg. Den har en let buet spids så den har nemmere ved at stimulere det rigtige sted. Den gør det nemmere at finde g-punktet og kan føre dig til fantastiske orgasmer. Da enhver kvinde er unik, kan det være en fordel at prøve sig frem med en normal vibrator, så du får en fornemmelse for hvor meget den skal være buet i spidsen.

Materialet på din vibrator kan være utrolig vigtigt

Smag kan som bekendt ikke diskuteres, men den mest populære type materiale er silikone. Er du villig til at betale lidt mere for din vibrator, vil du få en der føles mere realistisk. Silikone er det materiale der kommer tættest på at føles som hud. Det er også en af grundene til at der kommer flere og flere produkter med silikoneoverfalde.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning.

Skulle du stadig sidde med spørgsmål eller har brug noget vejledning. Så kontakt endelig vores support. Vi hælper altid med tips til hvilken model der passer til netop dig.

Tryk her for at se vores udvalg af vibratorer.