Udgivet i

We-Vibe Bloom vibrator – en ny dimension af nydelse og træning

We-Vibe Bloom vibrator - en ny dimension af nydelse og træning

We-Vibe Bloom vibrator – en helt ny måde at stimulere og træne bækkenbunden på!

Med en we-vibe bloom vibrator får et stykke sexlegetøj der forbinder 2 verdener. Den er en kombination af vibrator og bækkenbundkugler, hvor du kan justere vægten.

Den ene side af We-Vibe bloom er en kraftig vibrator der giver fantastiske stimulationer. Den kugleformede krop gør den perfekt til at stimulere g-punktet med. Styringen foregår via en app på din smartphone eller tablet. Her kan du vælge mellem indbyggede vibrations-mønstre eller selv lave dine helt egne. Der er uendelige muligheder, ikke mindst da din partner kan styre via sin smartphone. Du kan fra din telefon sende en invitation til din partner og lade hende/ham styre vibrationerne, uanset hvor i verden hun/han er.

Der er naturligvis genopladelige batterier indbygget og den er vandtæt. En fantastisk vandtæt vibrator med lækker blød silikone overflade.

Træning kombineret med nydelse

We-Vibe Bloom vibrator - en ny dimension af nydelse og træningWe-Vibe Bloom er dog langt fra kun en vibrator. Den er udformet som bækkenbundkugler og giver dig dermed mulighed for at træne din bækkenbund samtidig med at du nyder stimulerende vibrationer. For at gøre den endnu mere effektiv kan udveksle spidsen, der er 3 varianter med forskellig vægt. Du kan så gradvis træne dig op fra letteste til tungeste vægt. De 3 afrundede spidser skrues ganske let af og på.

I bunden af dette smarte stykke sexlegetøj finder du en stilk der både fungerer som antenne og til at tage den ud med. For enden er der en lille sølvkugle der giver et lækkert eksklusivt look.

We-Vibe Bloom vibrator - en ny dimension af nydelse og træningOverfladen er lavet af medicinsk silikone. Med denne overflade er We-Vibe Bloom ekstra glidevenlig og føles mere naturlig. For at opnå det absolut bedste resultat anbefaler vi at du bruger en god glidecreme. Der bør kun anvendes vandbaseret glidecreme med silikoneoverfladen.

Det perfekt stykke sexlegetøj til par

We-Vibe Bloom er en perfekt vibrator til par. Den kan styres af din partner og giver træning såvel som stimulering. Den er perfekt til forspil hvor den også kan bruges til at stimuleres klitoris og brystvorter. Den er lille og nem at håndtere hvilket gør at den kan værre nemmere at tage med i legen.

Du kan finde We-Vibe Bloom vibrator og bækkenbundkugler her i vores shop – TRYK HER