Udgivet i

Sexlegetøj til mænd giver mere end du tror

sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj til mænd bliver tit glemt, og det burde det ikke!

Når det kommer til sexlegetøj til mænd, bliver det tit overset og det er en skam. Det kan nemlig hjælpe både ham og hans partner til bedre orgasmer.

De fleste mænd er ikke helt så vilde med at skulle prøve noget sexlegetøj til dem selv. Det kan hos nogen frembringe en tvivl i deres mandelighed, hvilket er en skam. Sexlegetøj til mænd kan nemlig være med til at give ham en bedre libido, der kommer både ham og hende til gode.

Sexlegetøj er kun til dem med erektionsforstyrrelse!

sexlegetøj til mændEn af de fordomme der hurtig kommer frem, er at det kun er for dem der har erektionsforstyrrelser. Og det kunne dybest set ikke være mere forkert, en penispumpe eller penisring er nemlig ikke kun for dem med dårlig erektion. En penisring kan give en pirrende og forbedret orgasme hos enhver mand. Penispumpen gør ham ikke alene større, den sørger også for en mere intens fornemmelse. Dermed kan enhver booste sin orgasme betydelig ved at bruge det rigtige sexlegetøj. Det er stort set ikke anderledes end at kvinde bruger en vibrator frem for sin finger.

En af de fremskridt er sket, er også den ominøse par vibrator der giver både hende og ham lækre vibrationer. Her alene kan man som mand opleve en bedre orgasme og mere sjov. Det som der her bliver klart er at en vibrator bestemt også er sjov for manden. Derfor er det også værd at prøve det ved onani. Der findes en lang række vibratorer der kan forbedre din onani. Det kan være en masturbator med indbygget vibrator, penisring med vibrator eller en penisvibrator. Ved at stimulere penis med vibrationer, får du også en bedre blodgennemstrømning der fremmer fornemmelsen og mere lyst.

Sexlegetøj til onani!

sexlegetøj til mændIkke alle kan overvinde sig til at prøve en penisring eller penispumpe når de skal onanere. Det er dog noget der bør overvejes, det giver orgasmen et boost du hurtigt bliver afhængig af. Kæmpe du lidt med indre dæmon og føler det er helt forkert, så prøv dig frem med en uskyldig penisring. Den vil din partner også blive glad for at du bruger. Kan du komme forbi den, så venter der en helt ny verden. Kan du overvinde dig til at bevæge dig ud i en vibrator vil du opnå helt nye højder. Hvor Fun Factory Manta f.eks. giver en utrolig oplevelse, og det bedste er, den kan også bruge som par vibrator.

Uanset om du så bruger f.eks. billeder eller video til onani, så vil du stadig booste fornemmelsen, og det vil føles mere som om du dyrker sex, frem for bare at onanere. Dertil kommer at de findes i lomme-udgaver så du kan have dem med overalt og bruge dem lige når det passer dig. Vil du gå all-in, så er der endda sexlegetøj til ham, der virker “håndfrit”. Den sættes bare på og gør arbejdet for dig. Så bliver din film på mobilen lige pludselig lidt mere levende.

Glidecreme kan gør så meget bedre!

En ting der tit bliver glemt helt er glidecreme. Hvem har ikke set filmen hvor han tager kassen med lommetørklæder og en glidecreme, for rigtig at skulle hygge sig. Faktum er at de færreste gør det, og det er egentlig en skam. Glidecreme er med til at simulere en våd skede og giver en bedre onani med mere glidende bevægelser. Huden bliver ikke stresset nær så meget, hvilket betyder at du vil få en bedre fornemmelse. Bruger du f.eks. en vandbaseret er der heller ikke det store svineri, det trækker nemlig i huden og er stort set væk når du er nået til din orgasme.

Anal stimulering er for mange mænd et fy-ord!

For mange mænd er det at skulle stimulere sig analt lig med at de er homoseksuelle. Det er desværre en fordom der afholder dem fra utrolig orgasmer. I anus sidder der nemlig utrolig mange lystnerver der kan give din orgasme helt nye højder. Ved at stimulere p-punktet (prostata) enten med anal sexlegetøj kan du gøre din orgasme meget kraftigere. Fornemmelsen du vil opleve er meget svær at forklare, men man kan vidst rolig sige at du ikke kommer til at fortryde.

Det store issue er at overvinde sig selv, og netop gå til anal stimulering. Du kan starte i det små og bare prøve med lidt vibration på ringmusklen, det giver ikke den fylde effekt, men føles stadig lækkert.

Alt i alt er det masser af spændende typer sexlegetøj til mænd der sørger for at forbedre din orgasme og give dig mere lyst til både sex og onani. Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig.