Udgivet i

Vibrator æg giver mere sjov og fører til bedre sexliv!

Vibrator æg giver nyt liv til jeres sexliv

Med et vibrator æg kan i som par giver jeres sexliv lækker ny energi og flytte grænser.

Et vibrator æg er dybest set en lille bullet vibrator. De mest populære er specielt dem der er trådløse, som kan bruges ude for de egne 4 vægge. Det er nemlig et stykke sexlegetøj der er som skabt til par, uanset om det er med kabel eller fjernbetjening. Men hvad er det der gør de små stykker sexlegetøj så populære ?

Vibrator æg giver nyt liv til jeres sexlivFørst og fremmest er det et stykke diskret sexlegetøj, det er nemt at have med i tasken og giver en mere behagelig betjening. Dette gælder endda for både kabel modellen og den trådløse. Men der hvor de specielt bliver sjov er når i som par kan tage dem med på strandtur, på restaurant eller måske endda i biografen. Der er stort set endeløse muligheder, når vi tager trådløse variant. Her kan ægget føres ind, også under tøjet. Fjernebetjeningen kan hun selv styre, men det kan også være ekstra pirrende at lade sin partner overtage den. Dermed kan i få en noget mere spændende middag på restauranten, hvor han kan tænde den når som helst.

Det giver jeres sexliv en helt ny dimension at tage jeres sexleg med ud i det fri eller bare generelt udenfor hjemmet. Det fører til nogle utrolig pirrende øjeblikke.

Vil man gøre det endnu sjovere, kan man også vælge en model der arbejder sammen med en App via bluetooth. Koblet på hendes telefon, vil han via internettet kunne tænde den, også selvom hun er på tur med pigerne.

Nem at betjene og rengøre, dertil er den også vandtæt. Det giver mere sjov når du skal i bad.

Vibrator æg giver nyt liv til jeres sexlivEn af de ting mange er vilde med ved et vibrator æg, er at det er vandtæt. Det giver næsten sig selv at de skal være det.  Det gør dem utrolig nemme at rengøre og  sørger for at det også kan bruges til stimulering i badet eller bruseren. Derudover er det dejligt nemt at styre, selv ved onani. Du kan nemlig styre det uden hele tiden at skulle ned til skridtet for at trykke på den. Dine hænder kan vandre rundt med fjernbetjeningen i hånden.

Et sted det er utrolig lækkert at bruge er i badet eller bruseren. Det lækre varme vand giver nemlig en helt ny dimension kombineret med vibrationerne. Varmt vand hjælper din krop til at slappe bedre af og nyde den stimuli bedre.

Man skal her blot være opmærksom på at fjernbetjeningen sjældent er vandtæt, så er du i bruseren, skal denne ligge udenfor. I badekaret skal du passe på den ikke falder i vandet.

Hvilken model skal man vælge, hvad skal du være opmærksom på?

Det kan være svært at vælge den rigtige model, ikke mindst når der findes et utal af varianter. Ved de trådløse modeller er det enten antal programmer eller bluetooth muligheden der adskiller dem. Her kan du altså roligt blot vælge efter størrelse. Ved den trådløse variant skal du kigge lidt mere på kvaliteten også. Deres findet helt billige udgaver, der kun har et drejehjul til at styre vibrationerne med. Er det nok for dig, jamen så kan du roligt vælge sådan en model, den er dog lidt mere kedelig når det kommer til styringen.

De lidt dyrere modeller kan være overtrukket med silkeblød silikone eller glat og lækker PU. Størrelsen har naturligvis og en betydning, ikke mindst når det kommer til intensiteten af vibrationerne. Jo større det er jo kraftigere vibrationer har det typisk også mulighed for at lave.

En af de ting du skal være opmærksom på hvis du vælger en med udtagelige batterier, er at huske og tage dem ud. Hvis ikke den har genopladelige batterier vil den bruge batterierne ret hurtigt i “pause mode”. Den ligger nemlig konstant og søger efter et signal. Det slider på batterierne og gør at de så er flade når i skal til at bruge dem. Derfor er det en god ide lige at tage toppen af det, når det ikke skal bruges. Er det en model med genopladelige batterier, så kan de naturligvis ikke tages ud, men her skal du bare huske at have det siddende på laderne, så er det altid helt opladet og klar til brug.

Se vores udvalg af vibrator æg ved at klikke her. 

Lust Control Purple 10 speed Trådløst Vibrator Æg