Udgivet i

Strømper og strømpebukser, der fremhæver dine ben

Strømper og strømpebukser, der fremhæver dine ben

Langt de fleste strømpebukser, stay-up strømper og overknee strømper vil få dine ben til at fremstå lidt smukkere og samtidig også slankere. I dette indlæg vil vi give dig et par tips til hvordan du gør dine ben ophidsende og forførende, hvordan du fremhæver dine ben og gøre dem til en del af dit frække outfit.

Nude / beige strømperne med søm!

Søm på beige/nude strømper giver et utrolig blikfang. Det får dine ben til at se slankere og længere ud – især hvis du vælger sømstrømper med fransk hæl (spids hæl). Det kan være under en kjole eller nederdel såvel som til dit lingeri sæt. Uanset hvad giver de et smukt og klassisk elegant look til dine ben.

Mørke strømper med søm!

Mørke eller sorte strømper får dine ben til at se slankere ud. Kombinerer du det med et søm, bliver de mere forførende og ophidsende. Det gør at dine ben ser mere forførende og frække ud. Samtidig ser det også mere elegant ud til dit lingeri sæt eller dit nederdel / kjole. Det er den slags der gør at han blik lige stoppe ved dine ben når du vender ryggen til ham.

Selvsiddende Strømper med Trykt Søm og Blondekant

Strømper med sheer shine sætter dine ben mere i fokus!

 

Et par stay-up strømper eller strømpebukser med sheer shine giver skinnende funklende ben. Det er med til at man lægger mere mærke til dem. Det er ikke nødvendigvis godt at gøre det alt for vildt, men et mat skinnende shine giver utrolig smukke ben. Det ser dertil også utrolig elegant og eksklusivt ud. Derudover bør du også vælge strømpebukser, der bare er en lille smule mørkere end din egen hudtone. Vil du gøre dem lidt ekstra frække, så vælg en bundløs model.

Netstrømper er den lidt mere frække version!

Typisk gør netstrømper, uanset om det er strømpebukserne eller stay-up varianten, din ben lidt frækkere. Et net mønster både i finmasket og grovmasket udgave, sørger for ben der ser lidt mere sassy ud. Uanset om det er til dit nederdel, din kjole eller sammen med dit lingeri. Så giver din en wow-effekt. Ikke mindst fordi de tit er forbundet med erotik og det frække. De er også mere behagelige hvis vejret er lidt varmt, hvor de ikke lukket benet inden på samme måde som nylon gør. Skal du forføre ham om sommeren, er det her den perfekte model at vælge.

Selvsiddende Netstrømper i Sort

Strømpeholdere kontra bundeløse strømpebukser.

Strømpeholdere har en utrolig forførende effekt. De er blevet indbegrebet af erotisk og feminin. Før i tiden var de en nødvendighed, eftersom strømperne ikke holdt sig selv oppe. I dag er det blevet unødig luksus. For nogen er det et hit, andre synes de er bøvlede og upraktiske. Er du en af de sidste, så kan du med fordel vælge bundløse strømpebukser. Her får du ved mange af modellerne looket fra strømpeholderne, dog i en langt mere praktisk udgave.

De har også deres fordele, hvis i skal være frække spontant. Så er strømperne nemlig ikke i vejen.

Bundløse Strømpebukser med søm