Udgivet i

Er du ikke i humør til sex eller onani ?

Er du ikke i humør til sex eller onani ?

Vores hormoner tilpasser sig også den mørke årstid. Som et resultat bliver vi mere træge og foretrækker bare at slappe af i stedet for at bruge tiden på det frække og sjove. Med andre ord, vi er ikke i humør til sex eller onani på samme måde. Det findes der dog måder at lave om på!

Libido påvirkes af mange faktorer, derfor kan humør til sex eller onani godt gå ned når vi kommer til den mørke tid.

Kost, motion og sundhed er vigtige aspekter. Vores generelle humør er også vigtigt for vores seksuelle lyst. Om vinteren reduceres dette af kulden og frem for alt manglen på lys. Det betyder, at vores krop producerer mindre D-vitamin, hvilket gør os i godt humør, og vi bliver generelt trætte og slidte.

Desuden undertrykker kroppen produktionen af ​​hormonet serotonin, som også er ansvarlig for at bringe os i godt humør. Samtidig produceres der mere melatonin der får kroppen til at sove mere. Så selvom den menneskelige krop ikke er designet til det, går vi på en måde i dvale. Vores libido falder, og vi føler os trætte og sløve. Hot sex er ikke en prioritet, og lange lur er ønsket nummer et.

Hvad kan du gøre for at få en bedre libido!

Selvfølgelig er der forskellige løsninger til ethvert problem, der vil gøre dig rar og varm – både bogstaveligt og billedligt. Varmende legetøj og varmende massager er en behagelig og afslappende introduktion. Den giver mere nærhed i stedet for bare at putte, især når hænderne så begynder at bevæge sig til intime områder. Dette er også i høj grad med til at genaktivere seksuel lyst. Det betyder, at behovet for nærhed vil blive tilfredsstillet med det samme.

Den mørkere årstid kan selvfølgelig også modvirkes med mere lys. Dagslyslamper på kontoret eller derhjemme kan forbedre dit humør og øge frigivelsen af ​​serotonin – selv en time om dagen kan være nyttig. Forskere har fundet ud af, at brugen af ​​en lysboks med Active Light Treatment endda havde en synlig positiv effekt på testosteronniveauet hos mandlige forsøgspersoner, og det øgede også beviseligt deres seksuelle lyst.

Det gælder om at holde sig i gang!

Er du ikke i humør til sex eller onani ?Et andet aspekt af vinteren er manglen på motion. Dette påvirker dit generelle humør og gør dig og din partner mere tilbøjelige til at tilbringe tid indendørs. Sikker på, masser af kram kan løfte dit humør. problemet er, at når du putter non-stop, har den passionerede romantik en tendens til at gå lidt tabt.

Et middel til dette er at træne i den friske luft eller i fitnesscentret. En tur i saunaen vil også løfte dit humør, da det skaber varme og lyst i kroppen. Det giver ikke alene mere energi og lyst, der gør også noget for dit helbred. Motion vil også få dig til at føle dig mere aktiv generelt, og det vil også have en positiv effekt på dit sexliv.

En anden måde at genoplive seksuel lyst på er at tage på en speciel date sammen. Ved at fokusere mere på hinanden kan i uden tvivl få mere lyst. Specielt hvis i begge har gjort jer ekstra lækre for partneren. Det er med til at vække lyst til den anden, da det skaber en situation med passion der gnistre i luften.

Sexlegetøj der er specielt gode i den kolde tid som giver humør til sex eller onani.

Er du ikke i humør til sex eller onani ?Som allerede nævnt er kulde ikke den bedste accelerator for lyst og lidenskab. Varme derimod er fantastisk på lige det punkt. Det er sådan set ligegyldigt om det er solen, et varmt bad, hygge foran pejsen eller måske endda sexlegetøj med varme. Du kan nemlig for forskellige typer vibratorer / masturbatorer der ikke kun giver vibrationer, men også varme. Der er dermed noget for både hende og ham.

For kvinder kunne det være den lækre Javida Heating Vibe der afgiver varme, som gør at den føles langt mere lækker. Det kan også være en massage olie eller glidecreme der giver en varmende effekt. Det kunne være Just Play Heat Wave der sørger for en ekstra hed massage.

For ham er der også varmende sexlegetøj. Den lækre Rebel Masturbator har både vibrationer og varme der forkæler ham. Dertil kommer også XOUXOU anal plug med vibrationer og varme-funktion. Den kan dertil også bruges af kvinder og sørger i det hele taget for fantastisk anal stimulering.

Der er også muligheden for en orgasmecreme. Der findes forskellige produkter til både mænd og kvinder. En god en af slagsen er f.eks. Just Play Orgasmecreme. Den har naturlige virkestoffer og skaber en fantastisk effekt.

Et produkt der også specielt, når det kommer til varme, bliver glemt er glasdildoen. En glas dildo kan varmes op på en radiator og dermed være en utrolig lækker og glidevenlig dildo, der afgiver en fræk stimulerende varme i ret lang tid.

Så lad ikke vinteren slå jeres lyst ned, der skal blot lidt varme og motion til, for at komme i humør.