Udgivet i

Orgasmecreme booster din lyst og sørger for at du nyder mere!

Orgasmecreme booster din lyst og sørger for at du nyder mere!

Med en orgasmecreme kan både kvinder og mænd opleve at de nyder sex eller onani mere!

Orgasmecreme er et moderne afrodisiakum du ikke behøves at indtage. Det skal dog ikke længere indtages, det skal smøres på det intime område. Det der udgør virkningen er så en creme der trækker i huden og bevirker effekten.

Hvad er det den gør og hvordan virker det ?

Orgasmecreme booster din lyst og sørger for at du nyder mere!Når det kommer til virkning og indhold er det langt fra så mystisk som de ældgamle midler man skulle spise. Her snakker vi om ting som knust tigerpenis eller en bryg af urter og krydderier. Det har hos en del mennesker gennem tiden enten ført til ingen resultat eller katastrofale bivirkninger. Sådan er det heldigvis ikke mere, det er faktisk ganske ufarligt at bruge den slags.

Det en god orgasmecreme gør er at stimulere blodcirkulationen. Med andre ord sørger den for at trække i huden og skabe et højere flow. Når der bevæger sig mere blod gennem dele af din krop øges følsomheden nemlig også. Specielt ved hud er det en af de gevinster man får ved netop denne process. Det vil sige at du kan smøre ting som chili eller pebermynte på huden, der så udløser en fornemmelse af kulde eller varme. Det kroppen så gør, er at prøve at varme området op igen eller køle det ned. Denne funktion gør også at den sender mere blod gennem det område.

Ekstra stærk effekt i de intime zoner

Når man påfører den slags netop i de intime zoner, så har det en ekstra stærk virkning. Du har her nemlig ekstra mange følelsesnerver det gør at du vil opleve det noget mere intensivt, som hvis du gjorde det på albuen. Når en større mængde blod bevæger sig gennem dit intime område vil du så mærke hver en berøring og hver en stimulering ekstra kraftigt. Orgasmen er som bekendt en sum af stimuleringerne, dermed vil den også blive det kraftigere.

Har du f.eks. svært ved overhovedet at få orgasmer, kan du med den rette creme dermed også opleve at du noget nemmere overhovedet kan få en sådan.

Ganske ufarligt at bruge orgasmecreme!

De produkter man finder til at smøre på huden i dag er fremstillet af ganske ufarlige ingredienser. Dermed kræver det heller ikke at du skal tale med en læge først. Som allerede nævnt bygger de fleste af dem på helt naturlige ingredienser, det blot “provokerer” huden en anelse. Det er ting som chili og pebermynte der netop kan skabe den ønskede effekt. Disse kan ikke hverken skade huden eller give andre bivirkninger. Det gode er også at de hurtigt kan vaskes af hvis virkningen bliver for intensiv.

Det man også skal huske er at det hos nogen ikke virkelig fremkalder den store virkning. Det kan være fordi der allerede er en god blodgennemstrømning eller fordi din hud ikke rigtig reagerer på virkestofferne.

Du kan se vores udvalg af orgasmecreme ved at trykke her.