Udgivet i

We-Vibe Wand er den nye smarte app-styrede massagestav

We-Vibe Wand er den nye smarte app-styrede massagestav

We-Vibe Wand er en nyhed for dig der elsker en kraftig massagestav. Det smarte ved den her er at du kan styre den fra din Smartphone!

We-Vibe Wand er en af de nyeste skud på stammen hos We-Vibe. Det er en flot og gennemført massagestav der ved først blik ikke ser virkelig anderledes ud end de fleste andre. Der skal dog også siges at det er begrænset hvor meget man kan ændre på designet ved en massagestav.

We-Vibe Wand er den nye smarte app-styrede massagestav

Det der adskiller denne massagestav fra de fleste andre er at den kan styres via din smartphone. Den har nemlig som stort set alle produkt fra We-Vibe mulighed for at forbinde til deres We-Connect app. I app’en kan du lave dine egne programmer, så du kan få en bestemt pulsering eller vibrations-mønster. Der er masser af muligheder for at lave dit eget program, der så kan gemmes og bruges via knapperne på vibratoren. 

En anden lækker feature der også kommer sammen med app’en, er at den kan styres af din partner. Fra We-Connect kan du sende en invitation til din partner, der så fra SIN smartphone kan styre vibrationerne. Denne forbindelse forgår via internettet, og er ganske sikker. Der er ikke pludselig andre der kan komme ind og styre med. Det der gør denne funktion utrolig smart for par, er at de kan lege sammen, selv de dage hvor man ikke er i samme soveværelse. Er din partner på rejse eller på i separat, så kan i via denne app lege sammen. Der er endda mulighed for at aktivere stemme/video chat samtidig med. 

Vibrator af højeste kvalitet!

En af de ting We-Vibe er kendt for, er deres utrolig høje kvalitet. Dette går også igen ved dette produkt. Det er udført med et finish man sjældent ser ved sexlegetøj. Den har en lækker ergonomisk form, så den ligger godt i hånden og nemmere at styre. Den har bløde og sensuelle former, der gør at du bare har mere lyst til at bruge den. 

We-Vibe Wand er den nye smarte app-styrede massagestav

Overfladen er lavet i medicinsk silikone. Det har en silkeblød overflade og er bare det mest glidevenlige du kan få. Silikone er også lynhurtig til at optage din kropstemperatur, så det føles mere naturligt og dejligt.  

Vibratoren giver dig nogle utrolig kraftige vibrationer. Disse styres legende let via knapperne i bunden, eller som ovenfor nævnt din smartphone. 

We-Vibe Wand er et utrolig lækkert stykke sexlegetøj for dig der vil have det bedste. Den er fantastisk gennemført og utrolig flot med sin lilla farve og elegante ring midt på. Så er du villig til at betale prisen, får du en noget sjovere massagestav. 

Den er naturligvis med genopladelige batterier, der oplades via USB. Dermed er den også nem at have med på rejser, da den kan oplades alle steder. 

Vil du gerne købe produktet, så KLIK HER