Udgivet i

Hvordan bruger jeg en analkæde ?

Har du nogensinde tænkt “hvordan bruger jeg en analkæde” så læs med her.

Analkæder er en fantastisk måde at opleve anal stimulering på, spørgsmålet er dog “hvordan bruger jeg en analkæde ?”. Vi har her lavet en komplet guide til hvordan du bruger dette fantastiske stykke sexlegetøj.

De fleste analkæder starter med små kugler og stiger langsomt omkreds, så du kan tilpasse dig størrelsen. De glatte og runde analkugler er lette at indsætte og giver en fantastisk fornemmelse.

Kuglernes runde form og glatte overflade gør at de langsomt men sikkert fylder dig godt ud og giver en massiv stimulering. de kan være med til at forvandle en helt almindelig orgasme til en nærmest overjordisk ekstase. 

Hvordan bruger jeg en analkæde ?Hvilke analkæder skal jeg vælge?

Er du nybegynder, kan vi anbefale at du starter med en fleksible analkæde, der begynder med små kugler og gradvist bliver større. Den gør at du så kan vænne dig gradvist og langsomt til sensationen.  Prøv f.eks Anal Pearls eller Fifty Shade Pleasure Intensified, der netop har den omtalte udformning. De byder på ekstra fleksibilitet der giver dig mulighed for at stimulere forskellige områder inde i dig, så nemmere kan finde det helt rigtige sted.

Vælger du en model med ring eller håndtag-formet greb, vil du nemmere kunne trække den ud og styre den. Dertil kommer også at disse sørger for at den ikke kommer for langt ind. Hvis din analkæde ikke har en af disse to, skal du sørge for at lade mindst to kugler blive ude, så du har noget at tage fat i når den skal trækkes ud.

Hvordan indsætter jeg min analkæde?

Hvordan bruger jeg en analkæde ?Inden du begynder, bør du smøre din kæde og anus ind i anal glidecreme. Det giver en god fugtighed til huden og gør det nemmere at føre den ind. Dertil kommer at anal glidecreme har nogle virkestoffer der giver en muskel-afslappende effekt. Så spænder du ikke så meget i ringmusklen, og vil kunne nyde det mere.

Du begynder ved at føre den første perle ind, således kan du vænne dig til fornemmelsen af ​​skånsom anal penetration. Du vil uden tvivl syntes det er mere behageligt hvis du er godt ophidset. Derfor kan det være en god ide at onanere lidt inden du begynder. Er det sammen med din partner, så gør det et stykke inde i jeres forspil.

Når du har vænnet dig til penetrationen, kan du langsomt fortsætte med at føre den næste kugle ind. Det kan være en god ide at sprede anus med den hånd du har fri, så den er nemmere at føre ind. Du kan også forsigtigt trække og slippe let i den, så den får en helt lille bevægelse. Dette føles ret stimulerende. 

Når du når den sidste kugle, kan du trække/slippe let i den, hvilket som ovenfor nævnt føles lækkert. Du kan også under onani eller samleje trække kæden langsomt ud, hvilket vil stimulere mellemkødet og booste din orgasme. Du / i kan efter de er trukket ud, starte forfra. Du kan evt. lade din partner overtage og blot nyde hele processen. 

Hvordan bruger jeg en analkæde ?Hvordan opgraderer jeg min anal leg?

Når du har vænnet dig til at bruge en analkæde, kan du udvide med større kugler eller vibrationer. Den er en god måde langsomt at prøve sig frem med anal stimulering. Når du er blevet mere øvet kan du prøve anal plug eller anal vibrator.

Jo større du dit sexlegetøj bliver, jo mere massivt stimulerer det. Men det er en god ide at prøve sig gradvist frem. Gør du det for voldsomt fra starten, kan det føles ubehageligt, hvilket gør at du måske mister lysten.

Tilføjer du hen ad vejen en vibrator vil du få en helt ny dimension på din anal stimuli. Det sørger samtidig også for en mere intensiv stimulering af ringmusklen, det giver samme effekt som rimming.

Vores erfaring er at anal sexlegetøj føles bedst når det er fremstillet af silikone. Her får du en bedre glideevne og materialet er utrolig hudvenlig. Huden i anus er meget tynd og skrøbelig, derfor vil silikone give en blidere stimulering. Husk, når du bruger sexlegetøj af silikone må du kun anvendes vandbaseret glidecreme