Udgivet i

En fræk julekalender

Fræk julekalender & adventskalender

December er måneden hvor vi giver flest gaver. Så hvorfor ikke give din partner en fræk julekalender!

Den kolde december måned er tiden hvor vi giver masser af gaver, så hvorfor ikke også give en fræk julekalender. Den gør ikke kun måneden sjovere, den sørger også for en langt mere sexrig julemåned.

Fræk julekalender & adventskalenderNu sidder du sikkert og tænke “men hvordan?”. Her findes der naturligvis en del forskellige måder. Du kan købe den færdige pakke med 24 små overraskelser der allerede er pakket i en flot kasse. Du kan dog også lave din helt egen, og selv bestemme om det skal være en adventskalender eller en julekalender. Det har også sin charme at give en lidt større gave hver søndag. Så har du mulighed for at købe nogle ting der både holder længere og nok bliver brugt mere.

Hvilke varer skal en julekalender indholde?

Alt efter om det skulle være en adventskalender eller en julekalender, skal man tænke lidt på værdien. Skulle du købe 24 store gaver ville det nok stikke lidt af. I en julekalender er det sjovt med små frække overraskelser. Her kan kan benytte dig af en lille glidecreme, et par blonde trusser, en mini vibrator osv. Vi har her i shoppen et væld af små sjove ting du kan pakke ind. 

Når vi kommer til adventskalenderen så er der mulighed for at give lidt større gaver. Nogle af de varer der ligger i trenden for tiden er Satisfyer, Womanizer, We-Vibe Par vibrator ( så har du også selv lidt ud af det ), Trådløst sexlegetøj og luksus lingeri. Er det til ham kan en lækker fleshlight masturbator eller f.eks. Fun Factory Manta være et godt bud. Til hende er mulighederne lidt bredere. Der er den lækre womanizer der findes i forskellige udgaver. Du kan også vælge den lidt billigere Satisfyer, så er der råderum til noget endnu bedre ugen efter. En ting der også stor på ønske listen hos mange kvinder er wetlook lingeri & kjoler. Fantasien sætter grænsen, så det gælder om at være kreativ. 

En kalender sætter skub i sexlivet!

En fræk julekalender / adventkalender er med til at sætte mere skub i sexlivet. Der er ingen tvivl om at den travle december nemt kan sætte de intime øjeblikke lidt på standby. Med frække overraskelser ind imellem bliver man mindet om ikke at glemme parlivet. Det er sjovt at pakke sexlegetøj og lingeri ud, det kan undgås at smilet kommer frem. 

Vi anbefaler at man husker de frække øjeblikke i december. Dertil er det også den helt rigtige måned til at tilbringe mere tid under dynen i.