Udgivet i

Sexlegetøj er krydderiet i jeres sexliv

Sexlegetøj er krydderiet i jeres sexliv

Sexlegetøj kan være det krydderi der gøres jeres sexliv lidt sjovere og lidt mere spændende.

Sexlivet kan til tider blive lidt ensformigt, men det rette sexlegetøj kan man nemt puste nyt liv i det, uanset om man er single eller i forhold. Det er nemlig det krydderi der kan give en helt ny “smag” for sagen.

sexlegetøj er krydderiSexlegetøj findes i mange forskellige afskygninger, så der er noget for enhver smag. Men det har altid en ting til fælles, det sørger for mere intense orgasmer. Det gælder naturligvis uanset om du/i er i forhold eller single.

En af de faktorer man lige skal have sat på plads er hvilken slags stimuli man bedst kan lide. Det kan være den traditionelle vibrator eller dildo til onani eller forspil. Det kan være en anal plug, der også kan bruges under samleje. Det kan også være noget lidt mere kinky som f.eks. elektrosex eller bondage udstyr. Her skal man lade sine lyster kommer lidt mere frem i lyset og erkende at det er ok. En af de ting det samtidig også kan bevirke er at man får nogle sandheder på bordet, specielt over for sin partner. 

Womanizer sexlegetøjHvilket legetøj er bedst?

En af de spørgsmål vi hyppigst bliver konfronteret med, er hvilket sexlegetøj der er bedst. Det kommer naturligvis meget an på smag, men der findes nogle ting der er mere populære end andre. 

En af de ting apparater der har vundet fans det sidste år er en “trykbølge stimulator”. Womanizer kom med den første, Satisfyer tog kampen op og nu er We-Vibe kommet med deres nye Melt. Der er ingen tvivl om at den virker og er kommet for at blive. Her får du en berøringsfri stimulering der sørger for at du ikke overstimuleres. Det er nærmest en garanti for en intens orgasme. Du kan nemlig stimulere og nyde stort set så længe du vil.

En anden variant der også har fået mange tilhængere er par-vibratoren. Den ligner i grove træk et U og sørger for stimulering til både hende og ham. Vælger man den smarte We-Vibe variant så kan den endda styres via smartphone og over internettet. Det er nok her mange mænd bliver lidt begejstrede. 

Hvad materiale skal det være lavet af ?

sexlegetøj materialeDer findes forskellige materiale når vi snakker sexlegetøj, men det der vinder land er silikone. Dermed ikke sagt det er bedst, for en dildo af glas kan bestemt have sine fordele. Det der dog udmærker silikone er at det er utrolig glidevenlig samtidig med at det også er hudvenlig. Produkt vil føles mere realistisk og den bløde overflade er generelt bare lækker at røre ved. Silikone er specielt udviklet til at bruges i forbindelse med hud, derfor er det også langt bedre til netop denne opgave end plastik, gummi og pvc. 

Er det kun de dyre mærker der duer ?

Når man skal kigge på sexlegetøj er prisen jo også en del af valget. Det vi kender fra mange brancher er at pris og kvalitet hænger sammen. Det gør den til dels også her. Men man skal også huske at “keep it simple” nogle gange kan være det rigtige valg. Det er ikke altid nødvendig at have app-styring og 20 programmer. Så her skal man nok lige tænke sig om en ekstra gang. Noget af det der hæver prisen er de specielle features. Den klassiske vibrator med en drejeknap kan for mange gøre nøjagtig det samme, som den du kan styre fra telefonen. Skal man endelig rette sin opmærksomhed på noget, så gør det på materialet. Et produkt med silikoneoverflade er normalt en lille smule dyrere end plastik, giver dog en bedre oplevelse. Så det gælder om at have fokus på det der er vigtigt. 

Sidder du stadig med spørgsmål til sexlegetøj, så kontakt os endelig. Vi giver dig gerne vejledning til både køb og brug af produkter.