Udgivet i

Hvad gør en penisring ?

Hvad gør en penisring ?

Hvad gør en penisring ? Her får du svaret!

Har du nogle gange spurgte dig “hvad gør en penisring virkelig ?”, så skal du læse med her. Vi forklarer her hvad det er den bevirker.

Ja hvad gør en penisring egentlig. På trods af at penisringen ikke er nogen ny opfindelse, er der mange der ikke virkelig ved hvad produktet gør. Det er lidt en skam, for det noget oversete produkt har en fantastisk virkning.

En penisring er det samme som en erektions-ring. Navnet siger næsten sig selv, den giver en bedre erektion. Dette gøres ved at stramme let om penis, der så fører til at der samles mere blod i penis. Mere blod betyder så at penis vokser og bliver mere følsom. Den øgede størrelser kommer hovedsageligt din partner til gode. Den øgede følsomhed kommer dig selv til gode. En helt klassisk penisring er lavet af enten gummi, silikone eller metal. De bevirker alle det samme, materialet er hovedsagelig en smagsag. Ved en metalring skal den passe relativ nøjagtig, da den ikke er fleksibel. Strammer den for meget om penis kan de fører til en negativ oplevelse og betyde at penis helt lægger sig.

Hvorfor skal jeg bruge en penisring, min erektion fejler ikke noget ?

Hvad gør en penisring ?Det kan sagtens være at din erektion er helt som den skal være, men ringen kan øge din følsomhed. Den giver en pirrende fornemmelse og den øgede størrelse fører til at penishoved og skaft bliver mere følsom overfor stimuli. Du vil opleve en mere intensiv orgasme når du har en penisring, derfor er den ikke kun til folk med erektions-problemer.

Du / I kan så også føre lidt ekstra til legen ved at købe en penisring med vibrator. Her får du et stykke sexlegetøj der er som skabt til par. Samtidig med at den forbedre din erektion, giver mere følsomhed og sender vibrationer gennem penis, forkæler den også hendes klitoris.  Dermed bliver den til den perfekt par-vibrator der giver krydderi til jeres sexliv, uden at i skal have klodset sexlegetøj med i legen. 

Til masturbation er penisringen bestemt også et win. Den giver som allerede nævnt en højere følsomhed i penis. Det fører til at du vil opleve din orgasme langt mere intensivt. Det gælder ikke kun hvis du bruger den med en partner. En penisring kan forbedre din onani væsentlig, og her er det nok med en elastisk ring der føres ned til roden.

Hvordan gør jeg så i praksis ?

Den er utrolig nem at bruge, og også at placere. Ringen skal blot føres ned over penis, helst helt ned til roden. Så giver den mest virkning. Der findes også varianter der skal sidde ved hovedet, men det er lige så meget for den pirrende virkning. Du kan også få varianter der skal spændes om testikler. 

Uanset hvilken variant du vælger bør du anvende den med lidt glidecreme. En vandbaseret glidecreme er at foretrække, da den trækker i huden når ringen sidder på sin plads. Bruger du silikone forbliver den glat, dermed kan den nemmere rykke op. Er det er harness eller en spænde af læder bør du heller ikke anvendes glidecreme, da disse spændes fast. 

Har du / i valgt en ring med vibrator, hvor den skal bruges til at stimulere klitoris, så skal vibratoren placeres oven over penis. Vendes vibratoren ned vil den stimulere analt omkring ringmusklen. Dette kan også have en utrolig pirrende virkning, det kommer helt an på hvad din partner bedst kan lide.

Så hvad gør en penisring virkeligt ?

Facit må være at den forbedre erektion, giver bedre orgasmer og evt. stimulerer din partner. Dertil kommer at det ikke kun er et stykke sexlegetøj der er lavet til folk med erektions-problemer. 

Se vores udvalg af penisringe – TRYK HER