Udgivet i

Orgasmecreme giver dig en mere intens orgasme

Orgasmecreme giver dig en mere intens orgasme

Orgasmecreme hjælper dig til at få mere følsomhed og dermed en mere intens orgasme.

Orgasmecreme er rykket lidt mere frem i lyset, ikke mindst siden Durex kom med deres Intense Orgasmic Gel, men hvordan virker den slags ?

Orgasmecreme giver dig en mere intens orgasmeDu har sikkert allerede læst om creme der hjælper til at få orgasme. Og rynket lidt på næsten, da det sikkert er noget hokus pokus. Det er dog ikke helt tilfældet. Der findes naturligvis produkter på markedet, der ikke virkelig virker. Til gengæld findes der så dem som virkelig giver resultat. 

For at få en forbedret orgasme, gælder det om at få mere følsomhed i skamlæber eller klitoris. Det burde som sådan komme af sig selv når du bliver ophidset. Kroppen sender nemlig ved den lejlighed mere blod rundt i kønsorganerne, hvilket betyder de svulmer op og bliver mere følsomme. Desværre sker det ikke lige meget hos alle, ydermere kan det være svært nogle dage at få pulsen skruet op. Har du haft en lang hård dag, kan det svært lige at “klikke” over på afslappet og turned-on. problemet kan naturligvis også være helt generelt. Mennesker når det kommer til anatomi, som der hvad angår udseende. Nogle er bare mere følsomme end andre fra naturen side. 

En af de ting du kan gøre er at stimulere, det kan du selv gøre eller du kan lade din partner gøre det. Det er dog ikke altid den plan går helt op. Specielt hos kvinden, kan det være lidt svære at få lysten frem, alene fordi det også kræver lidt stimuli af fantasien. 

En creme der hjælper de fleste!

Er du en af dem der har svært ved at få nok følsomhed i din intime zone, så kan det hjælpe med en orgasmecreme. De første udgaver bestod af noget olie eller glidecreme med chili hvis den skulle varme eller mentol for køling. Disse sørgede for at “provokere” din hud og nerver til at give en bedre blodgennemstrømning. Det var som tidligere nævnt, den der sørger for mere følsomhed. Den lidt mere moderne udgave, er idag skabt lidt mere målrettet. Tager man f.eks. Durex Intense Orgasmic Gel, så er der kommet lidt mere videnskabelig indholds-stoffer som propylene glycol, glycerin, hydroxyethylcellulose og lidt flere.

Kombination af de rigtige stoffer giver en langt mere effektiv virkning end de mere naturlige produkter. Det er her også mere afstemt, så det passer bedre til kroppen. Dermed skal du ikke eksperimentere med hvor meget du skal smøre på. Der er en nøje beskrivelse du kan følge, der gør at du får den optimale virkning. 

Der findes mange forskellige produkter, og det har der gjort i mange år. Det kom bare lige pludselig mere i fokus, da Durex lancerede TV reklamer. Ikke alene har TV’et magten til at gøre det lidt mere “lovligt”, for mange virker det også mere seriøst når det kommer på den platform. Ikke desto mindre har den slags produkter været på markedet i mange år og har en dokumenteret virkning hos  over 80% af dem har anvendt det. 

Orgasmecreme er til dig der savner at få en mere intens orgasme!

Orgasmecreme giver dig en mere intens orgasmeHar du svært ved at få orgasme eller syntes din orgasme er for mild. Så kan det være du skal prøve dig med sådan en creme. De indeholder ingen farlige stoffer og kan købes uden henvisninger fra lægen. Det værste der kan ske er at du ikke rigtig får nogen virkning. Chancen for at du vil mærke en forskel er dog langt større. 

Det virker ved at smøre det på f.eks. klitoris eller skamlæber. Når det er smurt på i den mængde der anbefales til det pågældende produkter, skal du blot lade det trække ind. Typisk vil virkningen komme efter en 10 – 15 min. Du vil føle berøring og samleje langt mere intens og orgasmerne vil blive ligeså. 

Det bedste produkt vi har på hylden er helt klar Durex Intense Orgasmic Gel. Der er et meget koncentreret produkt, der med sine små 10 ml er nok til 20 gange. 

Snyd ikke dig selv for at prøve det, du vil uden tvivl ikke fortryde det.